Hírek

Újabb sztárok követik Robert Pattinsont Bong Joon Ho új filmjében

bong-joon-ho-oscar

Az Oscar-történelmet író Bong Joon Ho egy ideje már, hogy Robert Pattinsont választotta új filmje főszereplőjévé, most pedig további nagy nevekkel bővült a Mickey7 stábja.

A 2019-es Élősködők utáni első élőszereplős nagyjátékfilmjén dolgozik éppen Bong Joon Ho, aki ezúttal Hollywoodban csinál csodát. A Warner Bros. égisze alatt készül ugyanis el a Mickey7 című alkotás, amelynek főszerepét már idén januárban ráosztotta a legújabb Batmanre, azaz Robert Pattinsonra.

Hozzá csatlakozott most Toni Collette, Naomie Ackie és Mark Ruffalo is.

Ahogy azt korábbi darabjainál is megszokhattuk már, Bong Joon Ho írja új filmjének forgatókönyvét is Edward Ashton februárban megjelent azonos című regénye alapján. A történetben egy csapatot küldenek a fagyos és jeges Niflheim világába, hogy kolonizálják azt. Ha pedig egy küldetés túl veszélyesnek bizonyul az útjuk során, Mickey-hez fordulnak. A karakter egy feláldozható és gyorsan pótolható tagja a csapatnak. Amikor azonban Mickey7 eltűnik és Mickey8 lép a helyébe, a bonyodalmak csak megsokasodnak.

És noha az alapanyag is izgalmasan hangzik, belsős források szerint a rendező itt-ott eltér majd a regénytől, hogy saját elképzelései szerint alakítsa a történetet.

Az előmunkálatok már megkezdődtek a Deadline híre alapján, így várhatóan jövőre érkezhet hozzánk a Pattinson-Collette-Ackie-Ruffalo négyesével fémjelzett Mickey7. És ez a felhozatal minden bizonnyal csak bővülni fog a következő hónapokban.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!