Hírek

Újabb Terminátor-titkok szivárogtak ki

Terminator 5. Sarah ClarkeMessze még az új Terminátor-film premierje, de a stúdió szorgalmasan szivárogtatja a hírmorzsákat. Most az Entertainment Weeklyben jelent meg egy cikk a sorozat ötödik részéről – a címlapon is a szuperprodukció főszereplői feszítenek –, és több érdekes információ is fokozza a rajongók várakozását.

Az egyik legérdekesebb infó Sarah Connorra vonatkozik, akit a Trónok harcából ismert Emilia Clarke alakít. Sarah Connor ugyebár a robotok elleni háború vezérének, John Connornak az édesanyja, és az eredeti történetben a gonosz szuperszámítógép, Skynet azért küldi a múltba a Terminátort, hogy megölje őt, ezzel lefejezve az emberek ellenállási mozgalmát. Nos, az új Terminátor-filmben ezt a szálat alaposan továbbgombolyították: már Sarah Connor szüleit is megölte egy Terminátor, amikor ő még csak 9 éves volt, hogy még inkább megakadályozzák a partizánmozgalom létrejöttét.

Igen ám, csakhogy John Connor a jövőből visszaküld egy átprogramozott Terminátort, hogy vigyázzon a szőke kislányra, aki majd egyszer az anyukája lesz. A kis Sarah tehát egy T-800-as (Arnold Schwarzenegger) gyámkodása alatt nő fel  Papának hívja , és ennek következtében bizonyos emberi érzelmek csak csökevényesen fejlődnek ki nála, a gyilkolás viszont a vérében van, mert robot pótapukája erre alaposan megtanítja.

Tóth Nándor Tamás

Tóth Nándor Tamás külpolitikai és kulturális újságíró volt. A kettő metszetéből alakult ki filmes specializációja: a politikai témájú és a társadalmi változásokat feldolgozó filmek, valamint a Mediterrán-térség, Németország és Latin-Amerika filmművészete. A Filmtekercs Egyesület pénzügyi vezetője. tothnandor@filmtekercs.hu

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com