Hírek

Újabb thrillersorozat élén Nicole Kidman

Nicole Kidman ismét az Amazonnal áll össze, hogy a Holland, Michigan című adaptációt minisorozat formájában hozzák el a nézők elé. A projekt rendezője pedig szintén nem akárki!

Úgy tűnik, Nicole Kidman kiválóan érzi magát a kisképernyős alkotások világában. A Hatalmas kis hazugságok, a Tudhattad volna, a Kilenc idegen és a Roar után ismét sorozatban szerepel az Oscar-díjas színésznő. Aki persze a filmeket sem hanyagolja, hiszen legutóbb Az északi és Az élet Ricardóéknál című darabokban láthattuk őt.

Utóbbi kapcsán már együtt dolgozott Kidman az Amazonnal, most pedig a Fresh című igen csak jól sikerült horror rendezője egészíti ki a duót.

A Deadline híre szerint a Mimi Cave vezette produkció Andrew Sodroski 2013-as forgatókönyvét veszi alapul, amely anno a híres éves Black List-en is szerepelt. Sodroski egyébként a Manhunt című sorozatot is írta, azaz nem áll távol tőle a thriller zsánere.

A történet középpontjában egy kisvárosi feleség áll (őt alakítja Nicole Kidman), aki megtudja, hogy férje viszonyt folytat valakivel. A dühös és csalódott nő válaszul ő maga is viszonyt kezd, a dolgok azonban csak itt kezdenek igazán bonyolulttá válni. A férjről ugyanis kiderül, hogy súlyosabb titkokat is rejteget és konkrétan kettős életet él.

Állítólag hitchcocki feszültségre számíthat a közönség, ahogy az is szinte biztos hogy Kidman mellé a további szerepekre is A-listás sztárokat keres majd az Amazon.

Egyelőre nincsen kitűzött premierdátum a Holland, Michiganhez, de várhatóan a jövő év második felében elénk kerül az ígéretes minisorozat.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com