Hírek

Újabb ütős előzetest kapott a John Wick 3. felvonás – Parabellum!

Kijött egy új előzetes a John Wick 3. felvonás – Parabellumhoz. Van itt minden: kutyák, ló, sivatag, komolyzene, fegyverek minden mennyiségben és a továbbra is hidegvérű Keanu Reeves.

Nem kell már sokat várni, hogy Keanu Reeves ismét halomra öldösse a rosszfiúkat a moziban! A John Wick első és második része után hamarosan mozikban a folytatás is: május 16-tól látható a John Wick 3. felvonás – Parabellum.

A filmet ezúttal is a kaszkadőrből lett rendező, Chad Stahelski rendezte, és a forgatókönyvet ismét Derek Kolstad írta. Hozzájuk csatlakozik persze a főszereplő Keanu Reeves, és máris összeállt az eddig jól bevált csapat.

Van néhány visszatérő szereplő is Ian McShane, Lance Reddick és Laurence Fishburne személyében. Ők egészülnek ki új tagokkal is: Halle Berry, Asia Kate Dillon, Jerome Flynn és Mark Dacascos is szerepel a 3. filmben.

A legújabb előzetes eszelősen pörgős, akciódús és erőszakos. Viszontlátjuk a megszokott színvilágot, megjelennek a kutyák, és az új szereplőkből is kapunk valamennyit.

Már csak egy szűk két hónap tehát, és mozikban az esőáztatta, neonfényben úszó erőszakhullám, kutyákkal, lovakkal, öltönyökkel és sivatagi jelenetekkel. Május 16-tól irány a mozi!

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com