Hírek

Újabb ütős előzetest kapott a John Wick 3. felvonás – Parabellum!

Kijött egy új előzetes a John Wick 3. felvonás – Parabellumhoz. Van itt minden: kutyák, ló, sivatag, komolyzene, fegyverek minden mennyiségben és a továbbra is hidegvérű Keanu Reeves.

Nem kell már sokat várni, hogy Keanu Reeves ismét halomra öldösse a rosszfiúkat a moziban! A John Wick első és második része után hamarosan mozikban a folytatás is: május 16-tól látható a John Wick 3. felvonás – Parabellum.

A filmet ezúttal is a kaszkadőrből lett rendező, Chad Stahelski rendezte, és a forgatókönyvet ismét Derek Kolstad írta. Hozzájuk csatlakozik persze a főszereplő Keanu Reeves, és máris összeállt az eddig jól bevált csapat.

Van néhány visszatérő szereplő is Ian McShane, Lance Reddick és Laurence Fishburne személyében. Ők egészülnek ki új tagokkal is: Halle Berry, Asia Kate Dillon, Jerome Flynn és Mark Dacascos is szerepel a 3. filmben.

A legújabb előzetes eszelősen pörgős, akciódús és erőszakos. Viszontlátjuk a megszokott színvilágot, megjelennek a kutyák, és az új szereplőkből is kapunk valamennyit.

Már csak egy szűk két hónap tehát, és mozikban az esőáztatta, neonfényben úszó erőszakhullám, kutyákkal, lovakkal, öltönyökkel és sivatagi jelenetekkel. Május 16-tól irány a mozi!

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya