Hírek

Újból lenyúlni a Szemtől szembent: Jön a Gengszterzsaruk 2.

Már az idei évben akadtak filmes meglepetések. Az egyik ilyen, hogy a Gerard Butler és 50 Cent főszereplésével készült Gengszterzsaruk nem lett bukta sem anyagi, sem kritikai minőségben. Egyből be is kérték a folytatást.

A rendező Christian Gudegast és Gerard Butler már biztosan visszatérnek a Gengszterzsaruk folytatásában. A rablós akcióthrillert mi nem különösebben szerettük, de a nemzetközi kritika és a közönség nem bánt el vele annyira. Egyesek kifejezetten bűnös élvezeti kategóriába helyezték, mások egy-két klisés megoldás ellenére jól szórakoztak rajta.

A jelenlegi adatok szerint a 15 millióval nyitó film – mely közel sem egy akkora durrantás – már 57 millió dollárt szedett össze egy hónap alatt. Az STX Entertainmentnek ennyi elég is volt, kérnek még.

A folytatás továbbra is Big Nicket (Gerard Butler), az öntörvényű zsarut követi majd, aki már Európában hajkurássza a rablókat, köztük az első rész Donnie-ját (O’Shea Jackson Jr.), aki gyémántlopásra adta a fejét. Jacksont azonban egyelőre nem szerződtették le, így a történet alakulása elsődlegesen a színészen múlik.

A Gengszterzsaruk az STX Entertainment második folytatása lesz. A Rossz anyák karácsonyával egészen sokat (130,6 milliót) kaszáló stúdió azonban ezentúl kockáztat, hiszen Butlerék filmjén közel sem volt akkora a haszon, és a folytatást sem várják különösebben a nézők.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com