Hírek

Újjáéled a Csillagkapu: nézd meg az előzetest!

Stargate Origins: online sorozattal éled újjá a Stargate (Csillagkapu) univerzum, minden idők egyik legnépszerűbb sci-fi sorozata.

Egy film és jónéhány televíziós adaptáció után most újraindul a Stargate univerzum – írja a The Hollywood Reporter. A tulajdonos MGM producerei egyelőre egy tíz epizódból álló online sorozat formájában indítják újra a franchise-t.

A tízperces részekből álló Stargate Origins egy dedikált online felületen, az előfizetéses Stargate Command című oldalon lesz látható.

A sorozat a közönségkedvenc Catherine Langford című karaktert követi majd: a fiatal Catherine egy rejtély nyomába ered az alul látható teaser előzetes szerint.

A Stargate Origins köszönet azoknak a rajongóknak, akik csaknem 25 éven át életben tartották a franchise szellemét” – nyilatkozta Kevin Conroy, az MGM digitális és új platformokért felelős igazgatója. „Mivel az a fajta digitális tartalom, amely azonnal streamelhető bármilyen eszközre, egyre népszerűbb, az MGM elköteleződött a prémium lineáris tartalmak gyártása iránt [premium linear mid-form content] és büszke rá, hogy a Stargate Origins révén indíthatja ezt az ágat.

A Stargate (Csillagkapu) franchise Roland Emmerich látványos űroperájával indult útjára 1994-ben. Több folytatás- és előzménysorozat csaknem 20 évada révén összesen több mint 380 epizóddal gazdagította a sci-fi műfaját.

Az új sorozatot Mercedes Bryce Morgan rendezi (Virtual Morality), az írók Mark Ilvedson és Justin Michael Terry – írja a The Hollywood Reporter. A forgatás még augusztusban megkezdődik.

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com