Hírek

Újra a Vasember 3. rendezőjével dolgozik Robert Downey Jr.

Vasember 3.

Úgy tűnik, igaz a hír, miszerint Robert Downey Jr. szerepelni fog a Vasember 3, a Durr, durr és csók, és a Rendes fickók rendezője, Shane Black legújabb filmjében.

Az összeszokott páros egy korábban többször vászonra vitt karaktert tesz a film középpontjába, aki nem más, mint Donald Westlake író Parkere. Parker hivatásos tolvaj, a 28 regény közül 24 főszereplője, amelyet Westlake Richard Stark álnéven írt. Westlake ravasz, jóvátehetetlennek tűnő karakterét korábban olyan színészek formálták meg, mint Lee Marvin az 1967-es A játéknak vége című filmben, Jim Brown az 1968-as Kétes döntésben, Robert Duvall az 1973-as A társaságban, Mel Gibson az 1999-es Visszavágóban, vagy legutóbb Jason Statham a 2013-as Parkerben.

A készülő filmet Black íróként is jegyzi, az Amazon Studios számára készülő produkció főszerepében pedig Downey Jr. fog tetszelegni majd – adja hírül az Empire.

A készülő Parker-sztori minden bizonnyal sötétebb vonal, mint Downey Jr. közelmúltbeli munkái, de a Blackkel való újbóli összefogás eddigi kollaborációikat tekintve mindenképpen ígéretesnek tűnik. A film megjelenéséről egyelőre nincsenek információink.

Incze Kata

Incze Kata 2018-ban végzett a kolozsvári Sapientia filmkészítés szakán, mester tanulmányait is ott folytatta. Jelenleg diplomafilmjét készíti, rendezőasszisztensként dolgozik és rendszeresen publikál a Filmtetten is. Szereti a hollywoodi reneszánszt, az amerikai független filmeket és mindent, amiben sokat beszélnek és mégis izgalmas.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com