Hírek

Újra együtt dolgozik Tom Hanks és Steven Spielberg

Steven Spielberg és Tom Hanks

Steven Spielberg és Tom HanksNegyedszerre is összeáll Tom Hanks és Steven Spielberg: a páros ezúttal egy hidegháborús thrilleren fog együtt dolgozni.

Az egyelőre cím nélküli DreamWorks-alkotásnak Spielberg és Marc Platt a producerei, de Spielberg állítólag a rendezői feladatokat is szívesen magára vállalná – olvasható a Variety.com portálon.

A készülő produkció egy valós személyről, James Donovan amerikai ügyvédről szól, akit beszervezett a CIA a hidegháború alatt. Donovannek – akit a filmvásznon Hanks fog alakítani – egy pilóta szabadon engedése ügyében kellett tárgyalnia, aki fogságba esett, miután U2 típusú felderítő repülőgépét lelőtték Oroszország felett. A produkció forgatókönyvét Matt Charman jegyzi.

A film egyike azon maroknyi alkotásoknak, amelyeket Spielberg szívesen megrendezne. A befutók között van még a DreamWorks-Fox közös produkciójaként jegyzett Robopocalypse és a Montezuma című történelmi dráma, amelyet Steve Zaillian jegyez. A DreamWorks nem reagált a filmmel kapcsolatos megkeresésekre.

Hanks és Spielberg korábban a Ryan közlegény megmentése, a Kapj el, ha tudsz! és a Terminál című filmeken dolgoztak együtt. Hanks jelenleg a Dave Eggers amerikai író azonos című regénye alapján készülő A Hologram for the King című produkciót forgatja.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés