Hírek

Újra készülőben A holló remake, a főszereplő Bill Skarsgård

az

Ismét készül a hányattatott sorsú A holló reboot. A rendező már megvan, a főszereplő pedig Bill Skarsgård, az Az gyilkos bohóca lesz.

Évekig tartó halogatás és végül leállítás után újra szóba került A holló remake. A kultusz státusznak örvendő képregényfilm újrafilmje most új lendületet kapott, és már júniusra tervezik is a forgatást. A Collider szerint a filmet Rupert Sanders (Hófehér és a vadász, Páncélba zárt szellem) rendezné.

A holló főszerepére ezúttal Bill Skarsgårdot, az Az félelmetes bohócát szemelték ki.

A holló képregényt James O’Barr jegyzi. Az 1989-ben indult történet főhőse Eric, akit egy bűnöző banda meggyilkol menyasszonyával együtt. Egy évvel később egy holló (pontosabban varjú, de mindegy is) feltámasztja, ő pedig azonnal a bosszú útjára lép. Az 1994-es filmet nagy várakozás övezte, emlékezetünkben mégis a forgatáson elsült éles fegyver okozta baleset miatt maradt meg. A főszerepet alakító Brandon Lee életét vesztette az egyik jelenet felvételénél. A holló három folytatást élt meg, az utolsó 2005-ben debütált, de 1998-ban egy sorozat is elindult Út a mennyországba alcímmel.

A reboot már jó ideje nem haladt semerre. Egy ponton a Pengét rendező Stephen Norrington volt a kiszemelt rendező, majd F. Javier Gutiérrez (Körök) töltötte be a posztot. Ebben a verzióban még Luke Evans játszotta volna Eric Dravent. Utoljára 2017-ben lángolt fel a reboot őrület Jason Momoával a középpontban. A színész meglepő választás volt (talán éppen ezért lett volna érdekes), de végül ő is és Az apácát rendező Corin Hardy is távozott a projektből.

Reméljük Skarsgård verziója nem áll földbe. A svéd színésznek van tapasztalata abban, hogyan kell fehér festékkel az arcán játszani, de nem szabad az Az gyilkos bohócára szűkíteni a képességeit. Legutóbb az MCU Örökkévalókjában tűnt fel, de szerepelt a Mindig az ördöggel, vagy a Deadpool második részében is.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!