Hírek

Újra leoltják a villanyt: készül a Vaksötét 2.

Vaksötét (Don't Breathe)

Fede Alvarez rendező bejelentette, hogy a Vaksötét folytatása biztosan előbb érkezik, mint a Gonosz halott újabb része.

Hamarosan érkezik a legújabb Tetovált lány-sztori, az Ami nem öl meg (The Girl in the Spider’s Web), melynek rendezője a korábban horrorokat készítő Fede Alvarez. A filmet övező interjúkörút során közelgő projektjeiről is szó esett. A rendező saját Twitterén mérte fel a közönség igényeit egy lehetséges Vaksötét 2. és Gonosz halott 2. filmnek. A szavazóknak el kellett dönteni, melyiket néznék meg szívesebben.

Stephen Lang a Vaksötét (Don't Breathe) című filmben

Alvarez szerint „sajnos” a Gonosz halott 2. győzött ebben a versenyben, amit azért sajnált, mert előbbi az ő saját alkotása volt – és már szkriptet is írt a folytatáshoz. Tehát ha bármelyikből filmet csinálnának, biztosan a Vaksötét történetét vinnék tovább hamarabb.

A filmek elkészítése még nincs hivatalosan folyamatban, de az már valami, hogy a Vaksötét forgatókönyve már megvan.

„Az Ami nem öl meg után el fogok kezdeni foglalkozni azzal, hogyan vigyük ezt a sztorit vászonra. Akár rendezőként, akár producerként. A ráéréstől függ majd. Különösen izgatott vagyok emiatt, mert egy igazán sajátos folytatás lesz.”

A Vaksötét alig 10 millióból készült és világszerte 157 milliót kaszált – attól valószínűleg nem kell félni, hogy a stúdió nemet mondana egy készülő második részre.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Ráadás és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek – az igényes blockbusterek mellett.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..