Hírek

Újra leoltják a villanyt: készül a Vaksötét 2.

Vaksötét (Don't Breathe)

Fede Alvarez rendező bejelentette, hogy a Vaksötét folytatása biztosan előbb érkezik, mint a Gonosz halott újabb része.

Hamarosan érkezik a legújabb Tetovált lány-sztori, az Ami nem öl meg (The Girl in the Spider’s Web), melynek rendezője a korábban horrorokat készítő Fede Alvarez. A filmet övező interjúkörút során közelgő projektjeiről is szó esett. A rendező saját Twitterén mérte fel a közönség igényeit egy lehetséges Vaksötét 2. és Gonosz halott 2. filmnek. A szavazóknak el kellett dönteni, melyiket néznék meg szívesebben.

Stephen Lang a Vaksötét (Don't Breathe) című filmben

Alvarez szerint „sajnos” a Gonosz halott 2. győzött ebben a versenyben, amit azért sajnált, mert előbbi az ő saját alkotása volt – és már szkriptet is írt a folytatáshoz. Tehát ha bármelyikből filmet csinálnának, biztosan a Vaksötét történetét vinnék tovább hamarabb.

A filmek elkészítése még nincs hivatalosan folyamatban, de az már valami, hogy a Vaksötét forgatókönyve már megvan.

„Az Ami nem öl meg után el fogok kezdeni foglalkozni azzal, hogyan vigyük ezt a sztorit vászonra. Akár rendezőként, akár producerként. A ráéréstől függ majd. Különösen izgatott vagyok emiatt, mert egy igazán sajátos folytatás lesz.”

A Vaksötét alig 10 millióból készült és világszerte 157 milliót kaszált – attól valószínűleg nem kell félni, hogy a stúdió nemet mondana egy készülő második részre.

Avatar

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya