Hírek

Újra moziban öt Bud Spencer–Terence Hill film!

bud-spencer-terence-hillNovember és március között ismét moziba kerül a Kincs, ami nincs és négy másik legendás Bud Spencer–Terence Hill film, digitális kópiáról, eredeti magyar hanggal.

A Cinenuovo Kft. 2016. novembere és 2017. márciusa között újra bemutat a mozikban 5 legendás Spencer–Hill filmet. A filmek országos terjesztésben havonta jelennek meg a következők szerint:

1. Bűnvadászok premier: 2016. november 3.
2. …És megint dühbe jövünk premier: 2016. december 1.
3. Kincs, ami nincs premier: 2017. január 5.
4. Nyomás, utána! premier: 2017. február 2.
5. Nincs kettő négy nélkül premier: 2017. március 2.

A filmeket digitális kópiáról, dcp-ről vetítik a mozik. Mindegyik filmet az eredeti magyar szinkronnal (Bujtor István–Újréti László hangjaival) forgalmazzuk. A moziforgalmazás joglejárata 2017. július 31.

Az újra-bemutatók előtt, október 30-án egész napos programot is szentel a forgalmazó a budapesti Corvin moziban  a párosnak Bud Spencer–Terence Hill Filmünnep elnevezéssel. Kizárólag ezen rendezvényen lehet egyszerre egy napon megnézni mind az öt filmet. Mindegyik vetítést meghívott vendég vezeti be, valamint további kísérőprogramok is lesznek, amelyek jelenleg még szervezés alatt állnak.

Filmtekercs.hu

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya