Hírek

Újra moziban öt Bud Spencer–Terence Hill film!

bud-spencer-terence-hillNovember és március között ismét moziba kerül a Kincs, ami nincs és négy másik legendás Bud Spencer–Terence Hill film, digitális kópiáról, eredeti magyar hanggal.

A Cinenuovo Kft. 2016. novembere és 2017. márciusa között újra bemutat a mozikban 5 legendás Spencer–Hill filmet. A filmek országos terjesztésben havonta jelennek meg a következők szerint:

1. Bűnvadászok premier: 2016. november 3.
2. …És megint dühbe jövünk premier: 2016. december 1.
3. Kincs, ami nincs premier: 2017. január 5.
4. Nyomás, utána! premier: 2017. február 2.
5. Nincs kettő négy nélkül premier: 2017. március 2.

A filmeket digitális kópiáról, dcp-ről vetítik a mozik. Mindegyik filmet az eredeti magyar szinkronnal (Bujtor István–Újréti László hangjaival) forgalmazzuk. A moziforgalmazás joglejárata 2017. július 31.

Az újra-bemutatók előtt, október 30-án egész napos programot is szentel a forgalmazó a budapesti Corvin moziban  a párosnak Bud Spencer–Terence Hill Filmünnep elnevezéssel. Kizárólag ezen rendezvényen lehet egyszerre egy napon megnézni mind az öt filmet. Mindegyik vetítést meghívott vendég vezeti be, valamint további kísérőprogramok is lesznek, amelyek jelenleg még szervezés alatt állnak.

Avatar

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A sorozatok lényege, hogy nincs meghatározott végük… Ezzel vitatkoznánk!

A 2010-es évektől folyamatosan nő a televíziós és streaming sorozatok száma, köztük pedig az előre meghatározott véggel rendelkező egyévados szériák, vagyis a minisorozatok is egyre nagyobb hangsúlyt kapnak. Nem tudod mi a különbség antológia-, mini- és limitált széria között? Akkor ez a te videód!

A VLOGtekercs stábja ebben a hónapban a minisorozatok formai jegyeit és történelmét járja körbe. Számos ismert és kevésbé ismert sorozatpéldával azokra a kérdésekre kerestük a választ, hogy miért éri meg a nézőnek minisorozatot nézni és milyen előnyei származhatnak az alkotónak a minisorozat formátumból.

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor

Vágó: Énekes Gábor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya