Hírek

Újra offisz?

Az NBC elnöke, Bob Greenblatt vasárnap nem tett sokat azért, hogy eloszlassa a Hivatal rebootolása körüli spekulációkat – olvastuk a Deadline.comon.

Greenblatt nem felelt a projektre vonatkozó kérdésekre, de annyit mondott, hogy ha lesz mit bejelenteniük, akkor be fogják. A pletykák tavaly nyár óta keringenek a csatorna körül. A készülő rebootot ezek szerint ismét az eredeti angol sorozatot amerikai környezetbe ültető Greg Daniels jegyzi majd, de feltehetően új szereplőket kap a széria.

„Gyakran beszélünk a Hivatalról, csak az elmúlt két évben négyszer beszéltem Greggel. Mindig odáig jutunk, hogy talán majd egyszer, de nem most” – nyilatkozta Greenblatt még tavaly augusztusban. Azóta már volt szó arról, hogy a régi szereplők mellé újak érkeznének – az szinte biztosra vehető, hogy az azóta óriási sztárrá váló Steve Carell nem tér vissza, de többen a régi stábból jelezték, hogy érdekelné őket a projekt.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com