Hírek

Újra szól a soklövetű – John Wick: 4. felvonás előzetes

john wick 4. felvonás keanu reeves

Visszatér a mozikba és újra felölti a golyóálló öltönyt. A John Wick: 4. felvonás előzeteséből az is kiderül kivel kell Johnnak megküzdenie.

Már nem kell sokat várnunk kedvenc bérgyilkosunk negyedik történetére. A márciusban érkező John Wick 4 premierjéig pedig (a korábban közzétett teaser után) végtelenítve nézzük az előzetest! A nemrég közzétett ízelítőből kiderül, hogy

a John Wick 4. felvonás során John rájön, hogyan győzheti le a Felső kört.

Mielőtt azonban tervét kivitelezhetné, meg kell küzdenie egy veszélyes ellenféllel és szövetségeseivel világszerte. A világ pedig újra kinyílik Mr. Wick előtt. Franciaország, Németország, Japán – John ezeken a helyeken biztosan megfordul, pontosabban verekszik, küzd és gyilkol az utcákon, bárokban és a barokkosan túldíszített alvilági helyeken. A harmadik részben a keveset beszélő antihős fegyverrel, késekkel, de még egy könyvel is öl. A negyedik felvonásban hasonlóan előkerül még több fegyver, kardok és egy balta. Utóbbi már az előzetesben egy rosszfiúban landol.

A John Wick 4-ben visszatér a címszerepben Keanu Reeves, de Laurence Fishburne és Ian McShane is a földalatti Király és Winston szerepében. A stábban akadnak szép számmal új szereplők is, mint Donnie Yen, Hiroyuki Sanada, Shamier Anderson, Rina Sawayama, Scott Adkins, vagy éppen Bill Skarsgård, aki az új ellenséget, Marquis de Gramontot alakítja.

A John Wick 4 története szerint – nem mintha ez lenne a legfontosabb – Johnnak ki kell hívnia Marquis-t egy párharcra, hogy végre kitörhessen a több epizódon át tartó szorításból. „Szükségem lesz egy fegyverre” – mondja Reeves az előzetesben, és ahogy megkapja, már használja is: szemtől szemben, autóban ülve, de még lóháton is a sivatag közepén.

A John Wick: 4. felvonás március 24-én érkezik az amerikai mozikba.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com