Hírek

Újraindul a Szex és New York

Az HBO Max bejelentette: tíz epizóddal újraindítja a Szex és New York sorozatot; Sarah Jessica Parker, Kristin Davis és Cynthia Nixon visszatér.

December végén már feltűnt a pletyka egy nehezen értelmezhető üzenet folytán arról, hogy új epizódokkal jelentkezne a 2000-es évek egyik legnagyobb hatású sorozata, a Szex és New York (Sex and the City), de csak most nyert megerősítést a hír: az HBO Max valóban zöld utat adott egy limitált, 10 epizódból álló kiegészítő szériának And Just Like That… címmel.

A hírt Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon és Kristin Davis osztották meg a közösségi médián – írja a Deadline. A minisorozat executive producere Michael Patrick King lesz, aki számos korábbi epizódot is rendezett, és a két mozifilmet is ő készítette.

Carrie Bradshaw, Miranda Hobbes és Charlotte York karaktere az eredeti színészekkel tér vissza (Jessica Parker, Cynthia Nixon és Kristin Davis), de a Samantha Jones-t játszó Kim Cattrall nem szerepel majd a minisorozatban.

A tíz epizód a három (megmaradt) főszereplő komplikált magánéletét és barátságait követi majd, amint 30-as éveikből az 50-esek felé haladnak. A produkció tavasszal kezdődik, és az epizódok várhatóan csak az HBO streaming szolgáltatásában lesznek elérhetőek.

Az eredeti sorozat 1998-2004. között futott az HBO-n és sokan a modern nőiség egyik formáló erejének tartják. Két mozifilm követte 2008-ban és 2010-ben, de egyik sem érte el az eredeti sorozat színvonalát. Egy prequel sorozat, The Carrie Diaries címmel, 2013-ban indult el és két évadot élt meg; AnnaSophia Robb játszotta benne a fiatal Carrie Bradshaw szerepét.

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés