Hírek

Újraszabják Sonicot, de ez időbe telik

A világ leggyorsabb sündisznója lelassít egy kicsit: három hónappal eltolták a Sonic, a sündisznó premierjét, hogy elvégezhessék a karakteren esedékes javításokat.

A SEGA sztárfigurája, a villámgyors Sonic 1991-ben jelent meg először a Genesis játékkonzolon. Számtalan játék és néhány rajzfilm már van mögötte, 2019-ben pedig a mozikba tette volna be a lábát. Az első előzetese azonban nagyon rossz fogadtatást kapott.

A promóciós képek után már húzták egyesek a szájukat, és a mozgásban is látható figura sem nyerte el sokak tetszését. Az animált Sonic testarányai nagyon messze voltak a játékokban és rajzfilmekben látottaktól (pedig ott is több változatot megélt már), emellett az arcberendezése sincs köszönőviszonyban az eredetivel.

A rajongók felháborodása, talán épp az ő legnagyobb meglepetésükre, nem volt hiábavaló. A filmvilágban viszonylag szokatlan módon hamar reagált a Sonic, a sündisznó rendezője, Jeff Fowler: átalakítják a figurát. Pénteken pedig azt is bejelentette – idézi a Collider –, hogy a Paramount elkötelezett a karakter helyes ábrázolása mellett, de ez időigényes folyamat, ezért eltolják a film premierjét.

A Sonic, a sündisznó így 2020. február 14-én érkezik a mozikba, ez három hónap haladék. Így azonban a nézők kegyeiért meg kell mérkőznie a szintén ekkor debütáló Kingsman előzményfilmmel, a The Photograph című romantikus filmmel, és a Nyúl Péter második részével.

Vida László

Vida László

Vida László a Debreceni Egyetem kommunikáció- és médiatudományi szakának újságíró specializációján végzett. Szakterülete a sci-fi, a fantasy, a képregényfilmek és bármi, aminek videojátékokhoz van köze.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya