Hírek

Újratárgyalás: az Ally McBeal című ügyvédes sorozat is visszatér!

David E. Kelley öt évig futó sorozatát is feltámasztják. Az Ally McBeal rebootjára pedig Calista Flockhartot is sikerül megnyerni – hiszen a címszereplő nélkül mit érne az egész?!

A TV Line szerint előkészítés alatt áll az Ally McBeal című sorozat folytatása, mely öt évadig futott sikerrel a FOX képernyőjén. A széria középpontjában egy fiatal ügyvédnő, Ally (Calista Flockhart) állt, aki a fiktív Cage and Fish nevű vállalat nevében nyújtott jogi képviseletet. Nem kimondottan jogi és tárgyalótermi drámát kell elképzelni: az Ally McBeal inkább vígjáték volt. Nagyobb hangsúlyt fektetett a kollégák interperszonális kapcsolataira, különösen az irodán belül bimbózó szexuális feszültségre és románcokra.

A sorozat időt szakított még arra is, hogy a munkahelyi zaklatást is tematizálja, a #MeToo előtt közel húsz évvel.

David E. Kelley – aki az utóbbi időben a Hatalmas kis hazugságok és a Tudhattad volna című sikerszériákkal megy nagyot – dolgozik saját egykori sorozata feltámasztásán, melyet egy női showrunnernek kíván majd átadni.

Ally McBeal' First Episode: THR's 1997 Review | Hollywood Reporter

A főszerepre továbbra is Calista Flockhartot szánják, akivel már folynak a tárgyalások. Hogy a többi fontosabb mellékszereplő visszatér-e, az kérdéses. Courtney Thorne-Smith, Gil Bellows, Peter MacNicol, Jane Krakowski és Greg Germann mellett olyan, azóta befutott arcok is felbukkantak McBeal mellett, mint Lucy Liu, vagy egy ideig Robert Downey Jr.

A Disney által felvásárolt FOX már nem biztosíthat megjelenést az Ally McBeal új részei számára, így minden bizonnyal a Hulu streaming-platformján köthet ki a sorozat.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com