Hírek

Uma Thurman lánya és Lena Dunham is csatlakozott Quentin Tarantino új filmjének stábjához

Lena Dunham, Austin Butler, Maya Hawke és Lorenza Izzo is csatlakozott a Once Upon a Time in Hollywood stábjához.

Sorozatban kapjuk az újabb és újabb híreket Tarantino Once Upon a Time in Hollywood című filmjével kapcsolatban. A brutális, 1969-es eseményeket feldolgozó film csapatához korábban már olyan nevek csatlakoztak mint Leonardo DiCaprio, Brad Pitt és Margot Robbie.

A Csajok révén a köztudatba robbant Dunham egy  a Manson kommunához tartozó – Gipsy nevű karakter szerepében, míg Hawke (Ethan Hawke és Uma Thurman lánya) egy Flower Child nevű kitalált szereplőként fog feltűnni a vásznon. A chilei származású Izzo a népszerű olasz sztárt, Francesca Capuccit fogja megformálni.

A talán minden idők legsötétebb hollywoodi rémtörténete jól ismert: Roman Polansky feleségét, az ígéretes karrier előtt álló, gyönyörű Sharon Tate-et és négy társát Charles Manson és követői gyilkolták meg kegyetlen módon. A film premierjét a véres események 50. évfordulójára tervezik.

 

 

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakon. Érdekli a marketing, a reklám és a streaming platformok világa, specializációja a horror és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek. mlinarikmariann@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..