Hírek

Uma Thurman lánya és Lena Dunham is csatlakozott Quentin Tarantino új filmjének stábjához

Lena Dunham, Austin Butler, Maya Hawke és Lorenza Izzo is csatlakozott a Once Upon a Time in Hollywood stábjához.

Sorozatban kapjuk az újabb és újabb híreket Tarantino Once Upon a Time in Hollywood című filmjével kapcsolatban. A brutális, 1969-es eseményeket feldolgozó film csapatához korábban már olyan nevek csatlakoztak mint Leonardo DiCaprio, Brad Pitt és Margot Robbie.

A Csajok révén a köztudatba robbant Dunham egy  a Manson kommunához tartozó – Gipsy nevű karakter szerepében, míg Hawke (Ethan Hawke és Uma Thurman lánya) egy Flower Child nevű kitalált szereplőként fog feltűnni a vásznon. A chilei származású Izzo a népszerű olasz sztárt, Francesca Capuccit fogja megformálni.

A talán minden idők legsötétebb hollywoodi rémtörténete jól ismert: Roman Polansky feleségét, az ígéretes karrier előtt álló, gyönyörű Sharon Tate-et és négy társát Charles Manson és követői gyilkolták meg kegyetlen módon. A film premierjét a véres események 50. évfordulójára tervezik.

 

 

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakon. Érdekli a marketing, a reklám és a streaming platformok világa, specializációja a horror és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek. [email protected]

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya