Hírek

Tom Holland posztolt. Tényleg forog az Uncharted?

Tom Holland úgy tűnik, már türelmetlenül várja az Uncharted forgatási munkálatainak megkezdését.

Körülbelül három éve jelentették be, hogy Tom Holland Nathan Drake szerepében tűnik majd fel a népszerű videójáték-széria, az Uncharted filmadaptációjában.

Habár, eddig számos változtatás történt a terveket illetően, a film felvételei úgy tűnik végre elkezdődtek. Ennek bizonyítéka Tom Holland legutóbbi posztja is, amin a színész forgatáson használt széke látható. A képen ugyan tényleg nem sok minden látszik, azt azonban mutatja, hogy előrelépés történt.

A Sony egyik képviselője rögtön tisztázta, hogy jelenleg még csak az előkészületek zajlanak. A stáb pedig tűkön ülve várja, hogy végre elkezdődhessen a tényleges forgatás.

A koronavírus hatásai márciusban elérték az Unchartedet is. A jelek most azonban még ezzel együtt is biztatóak, bár további újratervezésekre mindig van esély. Különös tekintettel erre filmre.

Az előkészületi folyamat kétségtelenül hosszú. Az Uncharteddel kapcsolatban az első híradások egészen 2008-ig nyúlnak vissza, egy évvel az Uncharted: Drake’s Fortune megjelenéséig. 

Mark Wahlberg neve például első körben Nathan Drake szerepével kapcsolatban került szóba, ám a projekt addig húzódott, hogy jelenleg nagyon valószínű, hogy a színész végül Drake mentorának, Sully-nak a szerepében tűnik majd fel a vásznon. Mellettük Antonio Banderas, Sophia Taylor Ali és Tati Gabrielle szerepel majd a filmben.

A rendezői székben a Venomot jegyző Ruben Fleshier ül majd. A forgatókönyv megírásának lehetőségét pedig végül Art Marcum és Matt Holloway kapta meg.

Azt már tudni lehet, hogy a film története a videójáték cselekménye előtti időkbe repíti majd a nézőt.

Ezzel kapcsolatban a spoilereiről híres Tom Holland februárban fedte fel, hogy a filmre különösen hatással volt a negyedik, ezeddig legutolsó A Thief’s End című epizód. Aki ismeri, az biztosan be tud majd azonosítani több kapcsolódási pontot.

Az Uncharted a jelenlegi tervek szerint 2021. július 16-án kerül majd mozikba.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n szerzett MA diplomát filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakokon. Érdekli a streaming platformok világa. Szívesen készít interjúkat. Szabadidejében fotózik, néhány képe az oldalon is látható.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com