Hírek

Adam Sandler újra formában – Uncut Gems előzetes

A Jólét rendezői képesek voltak újra kihozni Adam Sandlerből a színészt. Az Uncut Gems előzetese legalábbis erről árulkodik.

Adam Sandlert mostanában főleg Netflixre gyártott komédiában láthatjuk. Legutóbb a Murder Mystery című krimivígjátékban parádézhatott a szokásos alpári módján: ez a film sem volt különb annál, mint amihez hozzászokhattunk tőle karrierje során. Pedig tud ő, ha akar, és néha szerencsére akar is. Többször is megmutatta, hogy több idétlen komikusnál, csak ehhez kellett általában egy Paul Thomas Anderson (Kótyagos szerelem), James L. Brooks (Spangol) vagy egy Noah Baumbach (The Meyerowitz Stories).

Sandlert most a Safdie fivérek találták meg, akik legutóbb a Jólét című krimit szállították Robert Pattinsonnal a főszerepben. A rendezőpárosra már most jellemző, hogy erős alakításokat képesek kinyerni színészeikből, és

most Sandleren a sor, hogy virítson valamit. A látottak alapján pedig fog.

Nagyon idegen Sandlert egy ilyen lecsúszott, sötét és mocskos világ részeként látni. Egy ékszerkereskedőt játszik, aki nagy fogadásokat köt, hogy aztán még nagyobbat bukjon rajta. A gengszter-, a heistfilm és thriller elemei keverednek a képernyőn, miközben hősünk lavíroz a bűn világában.

Az A24 produkciója, az Uncut Gems fesztiválon már látható volt, és nagyon sokat méltatták a filmet és különösen a főszereplő alakítását. Talán Sandler neve elegendő lesz ahhoz, hogy magyar forgalmazásban is megjelenhessen a produkció. Amerikában december 13-ától lesz elérhető a nagyérdeműnek.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya