Hírek

Visszatér a Roy család – Utódlás (4. évad) előzetes

Március végén folytatódik a médiamogul Roy család krónikája, és feltehetően a további Emmy-díjak gyűjtögetése. Az Utódlás 4. évadjának új trailere megérkezett.

13 Emmy-díjat gyűjtött eddig az Utódlás három szezonja – Jesse Armstrong modern királydrámája az HBO egyik legnagyobb kritikai sikere, pedig szinte egyetlen szimpatikus szereplőt se találni a teljes szereplőgárdában. A Roy család tetején álló kíméletlen pátriárka, Logan (Brian Cox) a negyedik szezonra végképp elvágta magát három gyermekétől (Kieran Culkin, Sarah Snook, Jeremy Strong),

a polarizáció így komoly céges háborúhoz vezethet.

Az előző szezon végén slusszpoénként kiderült, hogy Logan nem várt szövetségesre is lelt, és tesze-toszának tűnő veje, Tom (Matthew Macfadyen) valójában nagyobb játékos, mint a közönség eddig hitte. Az új részekben különösen izgalmas lesz figyelni, ezek az egymással homlokegyenest eltérő karakterek miként dolgoznak össze a kisemmizett „utódok” ellen.

Az Utódlás új részei március 26-tól debütálnak külföldön, heti rendszerességgel. Várhatóan az HBO Max streaming-szolgáltatón minden másnap válnak elérhetővé az epizódok.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Kritika rovat szerkesztője. Kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!