Hírek

Régi HBO kedvenc érkezik az Utódlás 3. évadába

Alexander Skarsgård egy konfrontatív startuppert fog játszani, de nem ez az első szerepe az HBO sorozatokban.

HBO + Alexander Skarsgård = jó sorozat, hiszen a True Bloodban és a Hatalmas kis hazugságokban  is dolgozott, így természetesen a svéd színész szerepet kapott az Utódlás harmadik évadában. Az Emmy-díjas dráma várva várt visszatérését rendkívül nagy várakozás előzi meg, különösen miután tavaly végigsöpört a díjszezonon. Skarsgård hozzáadása az amúgy is igencsak erős szereplőgárdához jelzi, hogy az új évad közelebb van, mint gondolnánk. A forgatást jelenleg is zajlik New Yorkban.

Az Utódlás két évadában remek vendégszereplőket láthattunk, többek között Holly Huntert és Cherry Jonest.

Skarsgård is vendégszereplőként szerepel a harmadik évadban, amelyben Lukas Matssont, egy sikeres, konfrontatív technológiai alapítót és vezérigazgatót alakít majd.

Mint azt a sorozat lelkes rajongói tudják, nehéz kikövetkeztetni a karakterek indítékait és döntéseit, így érdekes lesz látni, hogy Lukas karaktere milyen szerepet játszik majd a közelgő családi viszályban, és kinek a pártján fog állni.

Az Utódlás a Roy család életét követi, amely a világ egyik leggazdagabb családja, a Waystar RoyCo médiakonglomerátum tulajdonosa. Félig-meddig nyíltan Rupert Murdoch cégbirodalomáról formázták. Az elbeszélést átható, visszatérő történetszál az a verseny, amely a családapa Logan Roy (Brian Cox) helyének átvételéért folyik a vállalat élén. A fő versenytársak a három gyermeke, kivéve a legidősebb Connort – a trónörökös Kendall Roy, az éles nyelvű Roman Roy és Shiv Roy, aki nem is annyira okos, mint hiszi magáról.

Skarsgård már bizonyította, hogy ő és az HBO gyilkos párost alkotnak, hiszen nemrég Emmy-díjat nyert az Apró kis hazugságok első évadában nyújtott sokrétű alakításáért. Az HBO adta Skarsgårdnak a True Blood című vámpírsiker karizmatikus viking kedvencének, Eric Northmannek áttörő szerepét is. Skarsgård nemrég a Godzilla vs. Kong című filmben játszott, és hamarosan feltűnik Robert Eggers új filmjében, a The Northmanben, amelyben Skarsgård állítólag különösen hátborzongató és félelmetes alakítást nyújt.

Az Utódlás harmadik évadának premierje 2021 végén várható.

(via Collider)

Sergő Z. András

Sergő Z. András alapító, felelős szerkesztő. Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film követője. Kedvencei a dokuk, a kamaradarabok, sport- és valláspolitika. sergoandras@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés