Hírek

Utolsó évadjára készül a Better Call Saul

Megújította a Better Call Saul című sorozatot az AMC, de egyúttal ki is jelölte a végét. Walter White ügyvédjének még lesz egy utolsó dobása.

Univerzumépítés mindenhol, még egy olyan sorozat esetében is, mint a Breaking Bad – a magyar keresztségben Totál szívás csúfnevet kapta. Nemrég láthattuk a sorozat epilógusának szánt El Caminót, és hamarosan érkezik az ötödik szezonja a hivatalos spin-offnak, a Better Call Saulnak.

A kreátor Vince Gilligan sajnos nem tudott akkora szenzációt gyártani a Better Call Saullal, mint a világ egyik legnépszerűbb sorozata, de tisztességes eredményt hozott.

Rengeteg díjra jelölték, keblükre ölelték a kritikusok, sőt, vannak, akik szerint még jobb is a minősége, mint az alapszériáé.

Ám minden jónak egyszer vége szakad, és a Better Call Saul esetében a tévétársaság most mondta ki a végszót. A hatodik évaddal lezárul a sorozat, de még így is egy évvel többet élt meg, mint a Breaking Bad.

A történet 2002-ben vette kezdetét, pontosan hat évvel az eredeti sorozat cselekménye előtt és Saul Goodman ügyvéd felemelkedését mutatja be. A korábban Jimmy McGillként (Bob Odenkirk) ismert figura lecsúszott simlisből lett jogászként kezdi pályáját az új-mexikói Albaquerque-ben. A hasonló helyszíneknek köszönhetően több ismert figura is megjelenik a Breaking Badből.

Az ötödik szezon hamarosan, február 23-án indul. A hatodik évad forgatása pedig hamarosan kezdetét veszi.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya