Hírek

Ütős előzetes érkezett a Pamela Anderson és Tommy Lee pornóvideójáról szóló sorozathoz

Tavaly év végén robbant az első pillantásra talán viccnek tűnő hír, miszerint Pamela Anderson és Tommy Lee szexvideóiból sorozat készül. Aztán megláttuk a cseppet sem komolytalan alkotó -és szereplőgárdát, és a kíváncsiság vette át a hitetlenkedés helyét. A Pam & Tommy címen futó sorozathoz készült első előzetes már megérkezett, és ez alapján egyértelmű, hogy a végeredmény nem lesz szolid.

Pár hónapja jelentek meg az első képek a két főszereplő átalakulásáról, azaz Lily James-ről a Baywatch-sztár Pamela Andersonként és Sebastian Stanről a dobos Tommy Lee megformálójaként. A döntés elsőre nem feltétlenül volt magától értetődő, de ezek a képek arról árulkodtak, hogy a választás igencsak találó, a fotókon Lily James Pam-ként egyenesen megkülönböztethetetlen a valósi Pamela Andersontól.

A Pam & Tommy pilot-epizódját Craig Gillespie (Plasztik szerelem, Én, Tonya, Szörnyella) rendezi, és habár megtörtént eseményeken alapul a széria, elsősorban humoros felhangra számíthatunk. Itt jön képbe az alkotógárda egy másik központi figurája, Seth Rogan, aki producere a filmnek, és szerepel is benne. Nem is akárkit alakít:

Rand Gauthiert, Pam és Tommy Lee mellett a szexvideó-botrány legfontosabb szereplője – ő szivárogtatta ki a nagy port kavaró felvételeket.

Lily James, Sebastian Stan és Seth Rogan mellett szerepel még a sorozatban Nick Offerman, Taylor Schilling, Andrew Dice Clay, Pepi Sonuga, Spencer Granese és Mozhan Marnò.

A nyolcrészes sorozatot Robert Siegel (The Wrestler, Az alapító), és a két sztár mostanra hírhedtté vált házasságát tárja fel, középpontban a nászúton készült felvételekkel és a botránnyal, ami a nyilvánosságra kerülésüket követte. A felvétel elképesztő mennyiségben és sebességgel terjedt: minden érdeklődőnek másolatot küldtek róla postán.

Az első részt rendező Gillespie így nyilatkozott a sorozatról a Collidernek: „Bizonyos módon ismét bűnrészessé tesz bennünket, mint társadalmat és médiafogyasztókat, hogy ezt anélkül tesszük, hogy figyelembe vennénk az ebben érintett embereket. Látni akarjuk és újra átélni, majd félúton ráébredünk, hogy közönségként mi vagyunk a probléma.

Pam igazán emberi oldalát villantja fel a forgatókönyv, akivel nagyon könnyű lesz érzelmileg azonosulni.”

A Pam & Tommy első három része február 2-án debütál a Hulun, majd hetente érkeznek az újabb epizódok.

Németh Míra

Németh Míra 2019-ben csatlakozott a Filmtekercs csapatához. Miután látta az Amélie csodálatos élete című filmet, 12 évesen döntött úgy, hogy filmekkel akar foglalkozni. Azóta „mindenevő”: szerzői filmeket, blockbustereket, dokumentumfilmeket egyaránt szívesen fogyaszt, különösen kedveli a sajátos rendezői szemléletet, az abszurd humort és a társadalomkritikát a filmekben.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com