Hírek

Ütős előzetesben derül ki, mikor is érkezik a Stranger Things 4. évada

Rövid, de annál velősebb teastert kapott a Stranger Things 4. évada. A Netflix ünnepelt sorozatának folytatására azonban a betekintő alapján sajnos még egy ideig várnunk kell.

2016-ban robbant be a Netflix egyik azóta is legsikeresebb sorozata, amely újat tudott mutatni a gyerekekkel operáló misztikus horror világában. A Stranger Things nézettségi rekordokat döntött, számtalan Emmy-jelölésből 7-et már hazavitt, a főszereplő fiatalok közül pedig többjük karrierje is beindult az alkotás miatt. Leginkább Millie Bobby Brown az, akiből igazi sztár lett azóta.

Nem volt tehát kérdés, hogy a szintén sikeres 3. évad után érkezik-e majd a folytatás. Az már jóval inkább kérdéses volt, hogy mikor.

Ugyan a 4. évadot már 2019-ben berendelték, tavaly februárban pedig már ízelítőt is kaptunk a folytatásból, a kész évad csak nem került a rajongók elé. A frissen megjelent fél perces teaser szerint pedig nem is fog még egy ideig. A már látott és új képeket keverő betekintés ugyanis a premierdátumról is szól.

Ez alapján pedig a Netflix egyik legfontosabb arany tojást tojó tyúkja egészen 2022-ig várat magára.

Azonban ennél pontosabbról még mindig nem tudni. A forgatás már biztosan befejeződött, a sci-fi elemekkel teleszórt sorozat utómunkálatai azonban érhető módon jó ideig el fognak húzódni.

Az alkotópáros Matt és Ross Duffer szerint azonban érdemes kivárni ezt a plusz időt, hiszen az eddigi legizgalmasabb és legcsavarosabb évaddal érkezik majd a show.

Természetesen a jól ismert arcokkal együtt! Millie Bobby Brown mellett visszatér Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Winona Ryder, David Harbour, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Maya Hawke, Priah Ferguson, Cara Buono, Brett Gelman, és Matthew Modine is.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés