Hírek

Ütős előzetest kapott a You 3. évada

Előzetes érkezett a You 3. évadához, de még milyen!

Végre bepillanthatunk a You folytatásába, amely a Gossip Girl jófiúját alakító Penn Badgley-ből csinált szociopata gyilkost. Az első két évad végeztével Joe kisvárosi közegben telepedik le várandós párjával, Love-val. De vajon meddig tart az alacsony kerítéses-zöld füves idill? Nem túl sokáig – legalább is a 3. évad előzetese alapján.

A Netflix egyik legnézettebb sorozata egy újabb feszültséggel és meglepetésekkel teli évadot ígér a rajongóknak.

A történet ott veszi fel a fonalat, ahol a 2. évad elengedte: Joe és Love a kertvárosba költöznek, hogy új esélyt adjanak kapcsolatuknak és újszülött babájuknak. A dolgok persze hamar megbomlanak, amikor Joe újabb nőt szemel ki magának a szomszédban.

Az előzetes pörgős, véres és nyomasztó részeket ígér, ahogy a koránt sem mindennapi pár próbálja magára erőltetni az átlagos kertvárosi szülők szerepét. Hiszen elég nehéz úgy párterápiára járni, hogy a valóságról aligha beszélhetnek őszintén a szakemberrel.

Az biztos, hogy a baba megjelenése és a helyszínváltozás friss vért önt majd a sorozatba, amely az első két évaddal kihozott szinte mindent az alap formulából.

A You 3. évadára pedig már nem is kell sokat várni, a sorozat október 15-én folytatódik a Netflixen. Ahogy eddig is megszokhattuk, egyszerre lesz elérhető majd az évad mind a 10 epizódja.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.