Hírek

Ütős és spoileres új előzetest kapott a Pókember: Idegenben

CGI- és információdömping a Pókember: Idegenben új előzetesében! Aki nem látta a Bosszúállók: Végjátékot, az NE nézze meg az alábbi trailert, mert jócskán spoileres!

Két évvel az előző Pókember-film után, itt a Pókember: Idegenben. Jó ideig csak azt tudtuk, hogy Peter Parker egy európai körútra indul az osztálytársaival, a legújabb előzetes azonban nagyon sokat elárul a filmről. Na meg persze a Végjátékról is: több karakterről is megtudjuk, hogy túlélte-e a Marvel eddigi legsikeresebb filmjét, úgyhogy csak óvatosan a továbbiakban!

A filmet az előzőhöz hasonlóan ismét Jon Watts rendezte, a forgatókönyvet pedig Chris McKenna és Erik Sommers írták. Természetesen a Bosszúállók befejező részét követően nem lehet csak úgy továbblépni az individuális filmekkel, a Marvel pedig mindig is nagyon jó volt a szereplők keresztezésében. Most sincs ez másként: Petert óriási gyászban találjuk, a világ azonban számít rá. Bár legszívesebben a felhőtlen tiniéletet választaná, Pókembernek segítenie kell Mysteriót, akit Jake Gyllenhaal alakít.

Kettejük összefogásával talán megmenekül a Föld. Na nem a mienk, hanem a másik. Európa legnagyobb városain át harcolnak egy lángoló kőrengeteggel, hosszabb távon azonban Peternek ennél is komolyabb tervei lehetnek.

*** SPOILER ***

A Pókember: Idegenben július 4-én érkezik a hazai mozikba.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com