Hírek

Ütősnek tűnik a dupla James Franco meg a pornó találkozása – Fülledt utcák sorozatelőzetes

A Drót osztatlan szakmai és közönségsikere után csak örülni lehetett, amikor megjött a hír, hogy David Simon forgatókönyvíró és George Pelecanos producer újabb sorozatba fognak. A dupla James Franco bevetésével készülő Fülledt utcák (The Deuce) a 70-es és 80-as évek Amerikájának pornóvilágába kalauzolja el a nézőt. Az előzetes alapján pedig van mit várni!

Szeptember 10-én érkezik az HBO-ra a csatorna egy újabb különlegesnek ígérkező projektje. A Drót és a Treme című sorozatokat is közösen jegyző David Simon (Gyilkos utcák) és George Pelecanos (The Pacific) újabb vállalkozásba fogtak. Ezúttal a 70-es és 80-as évek New Yorkja a helyszín, ahol egy ikerpár, Vincent és Frankie Martino életébe csatlakozunk be.

Olvasd el egy korábbi interjúnkat David Simon forgatókönyvíróval.

Szex, drog, bűnözés és a világ társadalmi változásaiból megszülető legális pornóbiznisz: röviden és tömören ennek tűnik a Fülledt utcák története. Persze jó adag izgalommal, mély karakterekkel és kellő kritikai felhanggal.

A dupla szerepben látható James Franco mellett szerepel a sorozatban többek között Maggie Gyllenhaal, Gary Carr, Margarita Levieva, Michael Rispoli, Don Harvey, Method Man, Chris Bauer és Dominique Fishback. A 8 epizódot 6 alkotó hozza el nekünk, akik között két alkalommal is James Francot találjuk. Az operatőri munka oroszlánrészét pedig Vanja Cernjul (Marco Polo, Orange Is the New Black) végezte.

A sorozatra szeptemberig várni kell, addig is itt a pörgős és hangulatos előzetes, amely kitűnő színészi játékot és nagyon jó zenét ígér.

https://www.youtube.com/watch?v=pGomupAJBxo

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com