Hírek

Akcióban gazdag lesz Az útvesztő: Halálkúra – előzetes

2014-ben indult útjára Az útvesztő disztópikus youth adult sci-fi sorozat, mely James Dashner 2009-ben megjelent azonos című trilógiája alapján készült. A hármas záróakkordja, Az útvesztő: Halálkúra januárban érkezik a mozikba. A rendezői székben ismét Wes Ballt üdvözölhetjük, a szereplők között Dylan O’Bryan, Thomas Brodie-Sangster és Kaya Scodelario tér vissza többek között. A trailerből nem sok derül ki, de az biztos, hogy akcióban nem lesz hiány. A képekre szintén biztosan nem lesz panasz: a kamera mögött megint Pados Gyula dolgozik.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. kataorsolya@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

 

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..