Hírek

Kiderült, kik szerepelnek a Vad banda Mel Gibson-féle adaptációjában

Már tavaly felröppent a hír, hogy Mel Gibson készíti a Vad banda remake-et, ám most már azt is tudjuk, kik játsszák a főbb szerepeket.

Ugyan mostanában Mel Gibsonról színészi munkássága munkája kapcsán hallottunk, például a Cannes-ban bejelentett Rothchild című fekete komédia, ahol egy gonosz nagyapát fog játszani, most mégis rendezői tevékenységéről adott hírt a Deadline. Nem is akármilyenről, hiszen nem kisebb terve van, mint hogy adaptálja az 1969-es Vad banda (The Wild Bunch) című westernfilmet. Ráadásul az adaptációt kortárs környezetbe kívánja áthelyezni.

A filmjéhez pedig olyan színészeket nyert meg, mint Michael Fassbender, Jamie Foxx és Peter Dinklage.

Vad banda, 1969

Az eredeti változatot Sam Peckinpah rendezte, és egy idősödő törvény kívüli banda utolsónak szánt akcióját meséli el. Ám a nyugdíjba menetelük egyáltalán nem zökkenőmentes. Mel Gibson változatának forgatókönyvét Bryan Bagby írta. A Warner Bros. szárnyai alatt készülő film producere Jerry Bruckheimer. A gyártás várhatóan ősszel kezdődik.

A fegyvertelen katona óta, amiért két Oscar-díjat is kapott, Mel Gibson nem rendezett filmet, így a Vad banda adaptációja nem csak a filmklasszikus visszatérése lesz.

Keller Mirella

Keller Mirella

Keller Mirella az ELTE Filmelmélet és filmtörténet, illetve Magyar nyelv és irodalom szakán végzett. Jelenleg a Nyelvtudományi Doktori Iskola hallgatója. 2008 óta publikál filmes cikkeket. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja. [email protected]

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya