Hírek

Vad Magyarországot mindenkinek!

vadmagyarorszag1Felkerült a Vad Magyarország – A vizek birodalma a Youtube-ra. A nagyszerű természetfilmet HD-ben élvezhetjük mostantól, ingyen!

A Vad Magyarország – A vizek birodalma évtizedek óta az első nagyszabású egész estés természetfilm hazánkról. Nem láttad még vagy újranéznéd? Most itt a lehetőség!

Magyarországról sok minden juthat az ember eszébe. A politika, a szemét, a Parlament, a Halászbástya, a tokaji vagy a szekszárdi, a szép lányok vagy a magyar ugar. Esetleg szentimentálisabb hangulatban beugorhat, hogy szép vagy, gyönyörű vagy Magyarország. De hogy azzal a szóval társítsuk az országunk nevét, hogy „vad”, hát ahhoz nagy bátorság kell, gondolhatnánk. Török Zoltán azonban megmutatja, hogy nem kell ehhez túl elszálltnak lenni, a vadon itt van körülöttünk, karnyújtásnyira”  írja Pásztor Balázs korábbi kritikájában.

A 2011-ben a Magyar Filmszemlén is díjazott alkotást mától bárki megcsodálhatja:

Végh Márton

Gondolatban voltam már tanár, író, fényképész, operatőr és vágó. Jelenleg a Debreceni Egyetem kommunikáció- és médiatudomány szakos hallgatójaként az újságírás foglalkoztat leginkább. Ezen a területen úgy érzem kibontakoztathatom írói ambícióimat, ráadásul mindezt összeköthetem filmek iránti rajongásommal, ami egész életemet végigkísérte:

Gyermekként lenyűgözött nagypapám videótékája. Általános iskolásként a kamera előtt, középiskolásként a kamera mögött tevékenykedtem. 2005-ben egy filmes pályázat fődíjaként egy hetes hollywoodi vakáción vehettem részt, majd jegyeket kezeltem a helyi multiplexben. Egyetemi záródolgozatomat a magyar horrorfilmek utáni kutatásnak szenteltem, jelenleg pedig a Filmtekercs gyakornoki programjának köszönhetem, hogy kapcsolatom a filmekkel tovább mélyíthetem.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés