Hírek

Vajon ki lesz az „új Chris Pine” a Wonder Woman 2-ben?

Kiderült, ki lesz a Wonder Woman második részének főszereplője, aki ezzel csatlakozik Gal Gadot és Kristen Wiig duójához.

Hollywood Reporter értesülései szerint a Narcos főszereplője, Pedro Pascal is beszáll a DC Univerzumba, és ezzel együtt a Wonder Woman 2 stábjához.

Bár a történetről és Pascal szerepéről nem áll túl sok információ a rendelkezésünkre,

annyi bizonyos, hogy a film a nyolcvanas évek hidegháborús időszakában játszódik majd. Ezenkívül nemrég az is kiderült, hogy a film főszereplőjéhez, Gal Gadothoz Kristen Wiig is csatlakozott mint a szuperhős ellenfele, Cheetah.

Pascal és a Wonder Woman-filmek direktora, Patty Jenkins nem most dolgoznak először együtt, ugyanis korábban Jenkins az Exposed című tévéfilmben rendezte Pascalt. A színész a tavaly véget ért Narcos című sorozaton kívül a Trónok harca Oberyn Martelljeként, illetve a Kingsman: Az aranykör című filmből mint Whiskey lehet ismerős.

Rakita Vivien

Rakita Vivien

Rakita Vivien az ELTE Bölcsészkarán végzett film szakon. Kedvence a midcult, illetve a történelmi és gengszterfilmek, valamint sorozatok széles skálája. 2017 óta tagja a Filmtekercs csapatának.

FM ‘tekercs Podcast

 

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..