Hírek

Vajon ki lesz az „új Chris Pine” a Wonder Woman 2-ben?

Kiderült, ki lesz a Wonder Woman második részének főszereplője, aki ezzel csatlakozik Gal Gadot és Kristen Wiig duójához.

Hollywood Reporter értesülései szerint a Narcos főszereplője, Pedro Pascal is beszáll a DC Univerzumba, és ezzel együtt a Wonder Woman 2 stábjához.

Bár a történetről és Pascal szerepéről nem áll túl sok információ a rendelkezésünkre,

annyi bizonyos, hogy a film a nyolcvanas évek hidegháborús időszakában játszódik majd. Ezenkívül nemrég az is kiderült, hogy a film főszereplőjéhez, Gal Gadothoz Kristen Wiig is csatlakozott mint a szuperhős ellenfele, Cheetah.

Pascal és a Wonder Woman-filmek direktora, Patty Jenkins nem most dolgoznak először együtt, ugyanis korábban Jenkins az Exposed című tévéfilmben rendezte Pascalt. A színész a tavaly véget ért Narcos című sorozaton kívül a Trónok harca Oberyn Martelljeként, illetve a Kingsman: Az aranykör című filmből mint Whiskey lehet ismerős.

Rakita Vivien

Rakita Vivien

Rakita Vivien az ELTE Bölcsészkarán végzett film szakon. Kedvence a midcult, illetve a történelmi és gengszterfilmek, valamint sorozatok széles skálája. 2017 óta tagja a Filmtekercs csapatának.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya