Hírek

Val Kilmer is csatlakozott a Top Gun folytatásához

Egyeseknek talán nem nagy meglepetés, de ismerve Val Kilmer egészségi állapotát, nagyon pozitív hírek ezek.

Iceman visszatér a jövőre érkező Top Gun: Maverick című filmben, és Kilmer lesz az, aki újra életre keltheti a karaktert. A címszereplő Mavericket alakító Tom Cruise mellett a másik visszatérő figura lesz ő. Az 1986-os első filmben a két karakter rivális volt, míg a történet végére kölcsönösen kivívták egymás iránt a tiszteletet és barátok lettek.

Top Gun: Maverick, Tom Cruise
Top Gun: Maverick, Tom Cruise (Fotó: Instagram)

Kilmer jelenleg torokrákkal küzd, és pár lesifotó, illetve videó arra engedett következtetni, hogy felépülése nem halad a kívánt minőségben. Legutóbb a Hóemberben láthattuk, ahol szinte felismerhetetlen volt az arcát és hangját illetően.

A Top Gunban való szereplése talán a javulást sejteti.

A Top Gun: Maverick történetében Pete „Maverick” Mitchell egy új nemzedék vadászpilótáinak mentora lesz. A konfliktust a hadi technika fejlődése okozza majd, ugyanis a drónok használata szükségtelenné teszi a pilótákat. Joseph Kosinski (Feledés, Only the Brave, Tron: Örökség) készíti a filmet, melyet 2019. július 12-én mutatnak be az Egyesült Államokban.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Kritika rovat szerkesztője. Kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés