Hírek

Val Kilmer is csatlakozott a Top Gun folytatásához

Egyeseknek talán nem nagy meglepetés, de ismerve Val Kilmer egészségi állapotát, nagyon pozitív hírek ezek.

Iceman visszatér a jövőre érkező Top Gun: Maverick című filmben, és Kilmer lesz az, aki újra életre keltheti a karaktert. A címszereplő Mavericket alakító Tom Cruise mellett a másik visszatérő figura lesz ő. Az 1986-os első filmben a két karakter rivális volt, míg a történet végére kölcsönösen kivívták egymás iránt a tiszteletet és barátok lettek.

Top Gun: Maverick, Tom Cruise
Top Gun: Maverick, Tom Cruise (Fotó: Instagram)

Kilmer jelenleg torokrákkal küzd, és pár lesifotó, illetve videó arra engedett következtetni, hogy felépülése nem halad a kívánt minőségben. Legutóbb a Hóemberben láthattuk, ahol szinte felismerhetetlen volt az arcát és hangját illetően.

A Top Gunban való szereplése talán a javulást sejteti.

A Top Gun: Maverick történetében Pete „Maverick” Mitchell egy új nemzedék vadászpilótáinak mentora lesz. A konfliktust a hadi technika fejlődése okozza majd, ugyanis a drónok használata szükségtelenné teszi a pilótákat. Joseph Kosinski (Feledés, Only the Brave, Tron: Örökség) készíti a filmet, melyet 2019. július 12-én mutatnak be az Egyesült Államokban.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya