Hírek

Valentin-napon startol hazánkban a Paramount Channel

paramountFebruár 14-én Spanyolország és Franciaország után az elsők között hazánkban is elindul a legendás Paramount stúdió filmcsatornája. Az új adó díjnyertes alkotásokkal és szupersztárok felvonultatásával kezdi meg magyarországi sugárzását.

Az új filmcsatorna nézői életének része szeretne lenni és műsoraival hol jobb kedvre deríteni, hol szórakoztatni őket, hol pedig a legnagyobb izgalmakat kínálni nekik.  Éppen ezért már indulásának első hetében számos Oscar-, Golden Globe- és BAFTA-díjas alkotást tűz műsorára. Olyan emlékezetes filmek közül válogathatnak a csatorna leendő nézői, mint A John Malkovich menet, a legendás sci-fi komédia, a Vissza a jövőbe trilógia, vagy a Félelem és reszketés Las Vegasban

Hogy a későbbiekben is egészen biztosan megérje a filmcsatornára kapcsolni, a világhírű Paramount Pictures óriási filmtára, illetve más neves amerikai stúdiók filmsikerei, kiváló európai filmek és nagy költségvetésű, sorozatok biztosítják a nézők szórakoztatását. A következő hónapokban olyan szupersztárok költöznek a képernyőkre Paramounton, mint Johnny Depp, Tom Hanks (Apollo 13), Sigourney Weaver (Gorillák a ködben), vagy Jeff Goldblum (Jurassic Park trilógia). A számos műfaj felvonultatásának köszönhetően mindenki megtalálhatja a szívének legkedvesebb, legizgalmasabb filmet, legyen az vígjáték (A nagy Lebowski), krimi (Az ember, aki ott sem volt), sci-fi (Pitch Black – 22 évente sötétség), romantikus film (Szerelmem szelleme), vagy éppen dráma (Schindler listája).

A csatorna kínálatát az elmúlt két évtized nagysikerű alkotásai mellett filmsztárokkal és rendezőkkel készített interjúk, valamint izgalmas háttéranyagok is színesítik.

dr. Rókus Ákos

Rókus Ákos a PTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve magyar szakpáron. 2012 óta a szerkesztőség tagja. Specializációja a zsánerfilm (különösen az akció, a western és a thriller), valamint a műfajelméleti kérdések.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com