Hírek

Valóban 2020-ban érkezik A galaxis őrzői 3. része

A film, ami elindítja a Marvel-univerzum új éráját, 2020-ban várható – erősítette meg James Gunn.


Hirdetés

A galaxis őrzői vol. 3. teljesen új korszakot nyit 2020-ban, új színészekkel: az MCU tizen-egypár éves mai története ugyanis 2019-ben véget ér. Ezt már tudjuk egy ideje – Vasember és társai, no meg a galaxis őrzői nem nyújthatják történetüket a végtelenségig; nemsokára befejeződik a mostani szuperhős-csapat eposza és kezdetét veszi a Marvel Cinematic Universe új korszaka most még ismeretlen karakterekkel és egészen új színészekkel.

Egy hosszú sztori vége és egy másik kezdete” – írta nemrég James Gunn, A galaxis őrzői 1-2. rendezője a harmadik Őrzők-filmről. – „És az egyik film, amelyik berúgja az új történetet, A galaxis őrzői 3. lesz.

Gunn most megerősítette, hogy A galaxis őrzői 3. valóban 2020-ban érkezik: ez az év lesz tehát, amikor elindul a Marvel-univerzum új érája. A rendező a Twitteren tette közzé az egyébként már széles körben sejtett évszámot (írja a Collider):

A lap szerint 2020-ban három dátum közül választhat a Marvel (ezeket foglalta le a stúdió egyelőre ismeretlen címek számára): május 1., augusztus 7. és november 6. Egy májusi premier szinkronban lenne A galaxis őrzői 2-vel, amely szintén májusi alkotásként 863 millió dollárt hozott a Marvelnek. Ugyanakkor az első rész augusztusban nyitott, ami akkoriban szokatlan volt egy blockbuster számára, mégis jókora anyagi siker lett.

A soron következő két Bosszúállók film után érkező A galaxis őrzői 3. segít majd elindítani a következő tíz-húsz évnyi Marvel filmet” – nyilatkozta korábban Gunn. „Jócskán kibővíti majd az MCU kozmoszát. Új karaktereket vezet be. És ez lesz a mostani Őrzők utolsó szereplése.

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés