Hírek

Valóban 2020-ban érkezik A galaxis őrzői 3. része

A film, ami elindítja a Marvel-univerzum új éráját, 2020-ban várható – erősítette meg James Gunn.

A galaxis őrzői vol. 3. teljesen új korszakot nyit 2020-ban, új színészekkel: az MCU tizen-egypár éves mai története ugyanis 2019-ben véget ér. Ezt már tudjuk egy ideje – Vasember és társai, no meg a galaxis őrzői nem nyújthatják történetüket a végtelenségig; nemsokára befejeződik a mostani szuperhős-csapat eposza és kezdetét veszi a Marvel Cinematic Universe új korszaka most még ismeretlen karakterekkel és egészen új színészekkel.

Egy hosszú sztori vége és egy másik kezdete” – írta nemrég James Gunn, A galaxis őrzői 1-2. rendezője a harmadik Őrzők-filmről. – „És az egyik film, amelyik berúgja az új történetet, A galaxis őrzői 3. lesz.

Gunn most megerősítette, hogy A galaxis őrzői 3. valóban 2020-ban érkezik: ez az év lesz tehát, amikor elindul a Marvel-univerzum új érája. A rendező a Twitteren tette közzé az egyébként már széles körben sejtett évszámot (írja a Collider):

A lap szerint 2020-ban három dátum közül választhat a Marvel (ezeket foglalta le a stúdió egyelőre ismeretlen címek számára): május 1., augusztus 7. és november 6. Egy májusi premier szinkronban lenne A galaxis őrzői 2-vel, amely szintén májusi alkotásként 863 millió dollárt hozott a Marvelnek. Ugyanakkor az első rész augusztusban nyitott, ami akkoriban szokatlan volt egy blockbuster számára, mégis jókora anyagi siker lett.

A soron következő két Bosszúállók film után érkező A galaxis őrzői 3. segít majd elindítani a következő tíz-húsz évnyi Marvel filmet” – nyilatkozta korábban Gunn. „Jócskán kibővíti majd az MCU kozmoszát. Új karaktereket vezet be. És ez lesz a mostani Őrzők utolsó szereplése.

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya