Hírek

Válogatott filmzenék A nagy Gatsby legújabb előzetesében

the-great-gatsby-slice2Megjelent Baz Luhrmann filmjének A nagy Gatsby-nek legújabb előzetese a Warner Bros jóvoltából. Azoknak, akik nem olvasták a film alapjául szolgáló Scott Fitzgerald regényt: a történet egy fiatal, önjelölt író körül forog (Tobey Maguire), aki az amerikai álom megvalósulásának reményében New York City-be költözik 1922 tavaszán. Itt találkozik a misztikus milliomossal, Jay Gatsby-vel (Leonardo DiCaprio).

Ez az új trailer főleg Gatsby és Daisy (Carey Mulligan) kapcsolatára fókuszál , miközben Joel Edgerton által alakított Tom Buchanan karakterből is kapuk egy jókora adagot.  Luhrmann gyönyörű, vibráló képei a tőle megszokott módon fantasztikusak, de az előzetes feltárja azt is, hogy a film zenéje is eredeti. A rendező olyan alkotókat kért meg a számok megírására, mint Beyonce, Andre 3000, Lana Del Rey, és a Florence + The Machine. Van a trailernek egy határozott Rómeó és Júlia beütése is – írja Adam Chitwood a Collideren.

A filmben olyan további sztárok szerepelnek, mint Isla Fisher, Jason Clarke és Adelaide Clemens.  A nagy Gatsby 3D-ben érkezik május 10-én a mozikba.

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés