Hírek

Változnak a Fox-premierek – 2020-ra csúszik a Kingsman

A Kingsman jövő februárra csúszik, a helyét a Ford vs. Ferrari film veszi át, 2020 nyarán pedig egy öntudatra ébredt videojáték-figura kalandjaira ülhetünk be a moziba.

A Fox filmes premierjeit illetően kisebb mozgolódás támadt – értesült a The Hollywood Reporter. November helyett csak 2020-ban láthatjuk a Kingsman-széria legújabb darabját, amely (csakúgy, mint annak idején az első része) Valentin-nap környékén debütál majd. A helyét idén ősszel James Mangold a Ford-Ferrari rivalizálást feldolgozó filmje veszi át, 2020 nyarára pedig bejelentették az akcióvígjáték Free Guyt.

Matthew Vaughn Kingsmanje nem az első két rész folytatása, hanem egy teljesen új szereplőgárdával készített előzmény lesz. Habár a története még ismeretlen, az már biztos, hogy Ralph Fiennest, Matthew Goode-ot és Harris Dickinsont a főszereplők között tudhatjuk.

A Ford GT40

James Mangold filmjéről már többet lehet tudni: Henry Ford (a gyáralapító Henry Ford unokája) csapatáról szól, akiket azért bérel fel, hogy olyan versenyautót építsenek, amely képes legyőzni Enzo Ferrari járműveit. Matt Damon alakítja a Ford GT40-et tervező mérnököt, míg Christian Bale az autót vezető versenyző lesz.

A Free Guyt Shawn Levy rendezi, a főszerepben pedig Ryan Reynoldsot láthatjuk majd. A film egy videojáték mellékszereplőjéről szól, aki öntudatra ébred, majd mindent megtesz, hogy a játék fejlesztőit megakadályozza a virtuális világ kikapcsolásában.

Vida László

Vida László

Vida László a Debreceni Egyetem kommunikáció- és médiatudományi szakának újságíró specializációján végzett. Szakterülete a sci-fi, a fantasy, a képregényfilmek és bármi, aminek videojátékokhoz van köze.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..