Hírek

Változnak a Fox-premierek – 2020-ra csúszik a Kingsman

A Kingsman jövő februárra csúszik, a helyét a Ford vs. Ferrari film veszi át, 2020 nyarán pedig egy öntudatra ébredt videojáték-figura kalandjaira ülhetünk be a moziba.

A Fox filmes premierjeit illetően kisebb mozgolódás támadt – értesült a The Hollywood Reporter. November helyett csak 2020-ban láthatjuk a Kingsman-széria legújabb darabját, amely (csakúgy, mint annak idején az első része) Valentin-nap környékén debütál majd. A helyét idén ősszel James Mangold a Ford-Ferrari rivalizálást feldolgozó filmje veszi át, 2020 nyarára pedig bejelentették az akcióvígjáték Free Guyt.

Matthew Vaughn Kingsmanje nem az első két rész folytatása, hanem egy teljesen új szereplőgárdával készített előzmény lesz. Habár a története még ismeretlen, az már biztos, hogy Ralph Fiennest, Matthew Goode-ot és Harris Dickinsont a főszereplők között tudhatjuk.

A Ford GT40

James Mangold filmjéről már többet lehet tudni: Henry Ford (a gyáralapító Henry Ford unokája) csapatáról szól, akiket azért bérel fel, hogy olyan versenyautót építsenek, amely képes legyőzni Enzo Ferrari járműveit. Matt Damon alakítja a Ford GT40-et tervező mérnököt, míg Christian Bale az autót vezető versenyző lesz.

A Free Guyt Shawn Levy rendezi, a főszerepben pedig Ryan Reynoldsot láthatjuk majd. A film egy videojáték mellékszereplőjéről szól, aki öntudatra ébred, majd mindent megtesz, hogy a játék fejlesztőit megakadályozza a virtuális világ kikapcsolásában.

Vida László

Vida László

Vida László a Debreceni Egyetem kommunikáció- és médiatudományi szakának újságíró specializációján végzett. Szakterülete a sci-fi, a fantasy, a képregényfilmek és bármi, aminek videojátékokhoz van köze.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya