Hírek

Van kiút a zombiapokalipszisből? – Fear the Walking Dead 5. évad előzetes

Előzetest kapott az AMC zombis előzménysorozatának 5. évada. A Fear the Walking Dead június elején folytatódik.

A The Walking Dead előzménysorozataként érkező Fear the Walking Dead elérkezett az 5. évadához. Az AMC csatornáján futó alkotás nyáron folytatódik majd, addig pedig itt egy meglepően hosszú előzetes.

A történet természetesen a 4. évadot követi majd, ráadásul visszatérő és újra felbukkanó szereplőkkel is találkozunk az új évadban. A már jól ismert csapat James vezetésével nekiindul, hogy túlélőket keressen és megpróbáljon segíteni másokon. Ahogy a szinopszis fogalmaz, a szereplők már-már vezeklés szerűen próbálnak egy adag jót tenni, hogy korábbi bűneiket kicsit neutralizálják.

A sorozatot továbbra is Andrew Chambliss és Ian Goldberg jegyzik, a főbb szerepekben pedig Rubén Blades, Austin Amelio, Lennie James, Colman Domingo, Alycia Debnam-Carey, Danay Garcia, Garret Dillahunt, Maggie Grace, Jenna Elfman és Alexa Nisenson láthatók.

A Fear the Walking Dead 5. évada június 2-án kerül az AMC műsorára.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..