Hírek

Vane kapitány magyar hangja Szabó Simon

fekete vitorlak Szabó Simon lesz Charles Vane kapitány magyar hangja a Fekete vitorlák című amerikai sorozatban, melyet a Paramount Channel sugároz szombattól kezdődően.

Úgy tűnik, Szabó Simon képtelen leállni, hiszen pár hónapja még a Megdönteni Hajnal Tímeát című komédiában molesztálta kitartóan Osvárt Andreát, hogy legalább egy kósza szexkaland idejére az övé lehessen a bájos színésznő. Hamarosan pedig egy hasonló, őrülten megszállott alaknak kölcsönzi a hangját a tengeri csata- és szexjelenetekben bővelkedő XVIII. századi kalóztörténetben, amely Fekete vitorlák címmel január 10-től lesz látható a Paramount Channel műsorán.

Már nagyban zajlanak a sorozat szinkronmunkálatai, amelynek keretében Szabó Simon Charles Vane kapitányt szólaltatja meg. A figura vérbeli haramia, aki bármire hajlandó és bárkivel végez, ha érdekei azt kívánják. A szerencse sem hagyja sosem cserben. Mindig gazdagon megrakott rakománnyal tér vissza tengeri portyázásairól.

Vane valós történelmi személy volt. A Karib-tenger legendás fosztogatójaként tett szert kétes hírnévre 300 évvel ezelőtt. „Kemény alak, az egyszer biztos. Előbb támad, mint kérdez. A nyers erőt képviseli, de ez abszolút érthető is, hiszen abban a korban ez volt a túlélés biztosítéka.” – hangsúlyozza Szabó Simon, akinek ez az első szinkron szerepe. Örült a felkérésnek, mert kiskorában neki is volt kalózos korszaka. Rajongva olvasta a Fekete vitorlák alapját is képező Kincses szigetet, és imádta a kalózokról szóló filmeket. „Néha olyan ezt a szinkront készíteni, mintha újraélném a gyerekéveimet. Még most is elvarázsol ez a világ.” – tette hozzá. Válogatott színészcsapattal dolgozik együtt a sorozaton, amelynek szereplői többek közt Kőszegi Ákos, Gáspár Kata, Csuja Imre, Vass Gábor és Debreczeni Csaba hangján szólalnak meg.

A Fekete vitorlák első évada hazánkban először kizárólag a Paramount Channel-en lesz látható, előzetesét pedig itt tudod megnézni. A széria elindításával a csatorna tovább gazdagítja kínálatát és immár olyan prémium tartalmakat is sugároz, amellyel idehaza máshol nem találkozhatnak a nézők.

Avatar

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya