Hírek

Vanessa Kirby csatlakozik Hugh Jackmanhez és Laura Dernhez a The Son-ban

Hatalmas sikert ért el Florian Zeller The Father című drámája, Anthony Hopkins-szal a főszerepben. A filmet hat Oscar-díjra jelölték, és a rendező utólag elárulta, hogy ez még csak a kezdet volt: a The Father ugyanis egy filmtrilógia első darabja, amelyet a most készülő The Son fog követni.

Méghozzá nem kevésbé ütős szereplőgárdával, mint a The Father, amiben Hopkins mellett Olivia Colman szerepelt. A The Son főszerepébe Laura Dern és Hugh Jacmank kerül, ezt már áprilisban megtudtuk, az viszont most derült ki, hogy hozzájuk csatlakozik majd a Pieces of a Woman, a The World to Come, A korona, a Mission Impossible 7-8 és a The Frankenstein Chronicles színésze. A The Son-ban Dern és Jackman egy elvált párt alakít, középpontban pedig kisfiuk, Nicola áll, aki nehéz időszakon megy keresztül a szülők válása miatt. A fiú egyre zaklatottabbá és dühösebbé válik, különösen, mikor a Jackman alakította Peter új párja is képbe kerül – őt játssza majd Kirby. A forgatás jövő héten kezdődik – írja a comingsoon.net.

Nagyszerű színésznőnek tartom Vanessa Kirby-t. Erőteljes, kreatív és tehetséges. Boldog vagyok, hogy vele dolgozhatok együtt

– nyilatkozta a rendező.

Florian Zeller sokáig elsősorban színházi munkájáról volt ismert. A The Fathert is eredetileg színpadra álmodta meg, amely ebben a formájában 2014-ben debütált. Ezt követte aztán szintén színdarabként a The Son és a The Mother. Előbbi filmfeldolgozásának forgatókönyvét ezúttal is Christopher Hampton írta, akárcsak a The Father-ét.

Németh Míra

Németh Míra 2019-ben csatlakozott a Filmtekercs csapatához. Miután látta az Amélie csodálatos élete című filmet, 12 évesen döntött úgy, hogy filmekkel akar foglalkozni. Azóta „mindenevő”: szerzői filmeket, blockbustereket, dokumentumfilmeket egyaránt szívesen fogyaszt, különösen kedveli a sajátos rendezői szemléletet, az abszurd humort és a társadalomkritikát a filmekben.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com