Hírek

Vanessa Kirby lesz Napóleon szerelme Jodie Comer helyett Ridley Scott új filmjében

Ridley Scott Kitbag című készülő új filmjében Jodie Comer helyett Vanessa Kirby fogja játszani Napóleon szerelmét, Jozefina francia császárnét.

A The Hollywood Reporter közzétette, hogy Ridley Scott új színésznője Vanessa Kirby lesz. A rendező következő filmje egy történelmi dráma lesz, amelyben Joaquin Phoenix fogja Napóleont alakítani. Vanessa Kirby Napóleon szerelmét, Jozefina francia császárnét fogja alakítani, akiről eddig úgy tudtuk, hogy Jodie Comer alakításában láthatjuk majd. Legalábbis tavaly márciusban Ridley Scott még arról nyilatkozott, hogy Jodie Comer annyira lenyűgözte a The Last Duelben nyújtott alakításával, hogy ráosztotta Josephine szerepét.

Jodie Comer állítólag időpont ütközés miatt esett ki a Kitbag stáblistájáról.

Egészen pontosan a Prima Facie produkcióval nem tudta összeegyeztetni a Ridley Scott-filmes szereplését. Jodie Comer a COVID okozta változásokra hivatkozott, amikor azt nyilatkozta, hogy nem tudna résztvenni a következő hónapokban kezdődő forgatáson. Vele ellentétben Vanessa Kirby örömmel igent mondott.

pieces-of-a-woman-shia-labeouf-vanessa-kirby
Pieces of a Woman

Vanessa Kirby a Netflix The Crown (A korona) sorozatában Margitot alakította, majd Mundruczó Kornél első angol nyelvű filmjének, a Pieces of a Woman-nak a főszereplője volt, amiért Oscar-díjra jelölték. Ami a jövőt illeti, emellett a váratlan szerep mellett még Tom Cruise következő Mission: Impossible franchise produkciójában a Mission: Impossible VII. című filmben fog feltűnni.

A Kitbag című filmet az Apple Studios finanszírozza, a forgatókönyvíró David Scarpa, akivel a rendező korábban már dolgozott együtt. A film egyszerre kíván személyes és történelmi hangnemet megütni. Kíváncsian várjuk a produkciót!

Keleti Léda

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!