Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Hírek

Vangelis filmzenéiből adnak koncertet az Arénában

Vangelis Oscar-díjas zeneszerző legjobb filmzenéi csendülnek fel Hien énekes, zeneszerző, nyolcvanfős szimfonikus zenekar és énekegyüttes közreműködésével november 8-án a Papp László Budapest Sportarénában.

Az M5 csatorna Kult’30 című műsorában Nyers Alex karmester elmondta: Vangelisnek óriási életműve van, és még ma is dolgozik. Pályája kezdetén a vokális művektől indult a tiszta elektronika felé, majd az elmúlt években több nagy szimfonikus művet is írt.

Vangelis zenéit különleges látvány, két- és háromdimenziós grafikák kíséretében élvezheti a közönség a koncerten. Felcsendülnek többek között az

1492 – A Paradicsom meghódítása, a Tűzszekerek és a Szárnyas fejvadász

című filmekhez írt zenék is.

Hien elmondta: nagy példaképe Vangelis, és ezért nagy kihívásnak érzi megteremteni a világhírű görög származású zeneszerző műveinek eredeti hangulatát, atmoszféráját.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..