Hírek

Varázslattal harcol a nácik ellen Benedict Cumberbatch

Benedict Cumberbatch ezúttal egy igazi bűvészt hoz majd el a nézőknek, aki a II. világháborúban szakmája trükkjeivel harcolt a németet ellen. Készül a War Magician című dráma – írja a Deadline.

Jasper Maskelyne bőrébe bújik egy ígéretes háborús drámában Benedict Cumberbatch. A War Magician című film ráadásul meg is találta a rendezőjét.

Maskelyne egy brit bűvész volt, aki katonaként mindenféle látványos trükkel próbálta akadályozni a németeket a harctéren.

Most az ő történetét meséli el Cumberbatch és a rendezői székben helyet foglaló Colin Trevorrow, aki éppen nemrég fejezte be a Jurassic World-trilógia befejező darabját. A film azonban távolról sem mindennapi életrajzi darabnak ígérkezik: állítólag egy egész csapat bűvészről szól majd, akik egy kém segítségével veszik fel a harcot Rommel csapatai ellen a II. világháborúban.

E. Nicholas Mariani forgatókönyve egyébként David Fisher ünnepelt regénye alapján készült. A főszerepen kívül hivatalosan még minden egyéb szerep üresen áll, de ilyen csapattal biztosan nagy nevek csatlakozására lehet számítani.

Azt nem tudni pontosan, mikor is kerül elénk Cumberbatch háborúban bűvészkedő illuzionistája, hiszen a színész naptára igen csak tele van mostanság.

Két filmje is az utómunkálatoknál jár, a legújabb Pókember etap pedig éppen most forog az ő részvételével. De nem csak ennek kapcsán ölti ismét magára Doctor Strange szerepét, hiszen a karakter újra fókuszba kerül a 2022-es Doctor Strange az őrület multiverzumában című alkotásban.

Ezek mellett szerepel majd egy thrillerben (Rogue Male), egy animációs darabban (Magik), illetve Jake Gyllenhaal oldalán még Rio de Janeiro-ba is elutazik a Rio című filmben. És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy az ő főszereplésével készül remake a 39 lépcsőfokhoz.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com