Hírek

Varsóban debütál Gothár Péter legújabb filmje, a Hét kis véletlen

A Varsói Nemzetközi Filmfesztiválon mutatkozik be holnap, azaz október 10-én Gothár Péter legújabb filmje, a Hét kis véletlen.

Újabb rangos fesztiválon egy újabb magyar film: ezúttal a legújabb Gothár-alkotás premierezik az A-listás varsói seregszemlén. De a Hét kis véletlenre már nekünk sem kell sokat várnunk!

Gothártól megszokhattuk, hogy mindig újítani próbálja a filmes formákat, átalakítani vagy felfrissíteni a konvencionális megoldásokat.

Legújabb alkotása sem tér el ettől, amelyben rendhagyó vizuális és zenei világ vár a nézőkre az SZFE tanítványainak közreműködésével.

A dráma Rezes Judit, Mészáros Blanka, Mészáros Máté és Börcsök Olivér főszereplésével egy pesti család életét mutatja be a mai Magyarországon, de olykor felidézi a múlt emlékeit is.

Az alkotást október 10-én, azaz holnap a fesztivál Szabad szellem elnevezésű versenyprogramjában mutatják majd be először. A film a Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával készült el és a Filmpartners forgalmazásában érkezik elénk.

A Hét kis véletlen november 26-tól lesz (elvileg) látható a hazai mozikban. Szerencsénkre a hazai filmgyártást egyelőre nem sújtotta annyira erősen a vírus, ezért idén még számos ígéretes magyar filmnek nézünk elébe. Te melyiket várod a legjobban a listáról?

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com