Hírek

Végéhez ér a Brooklyn 99 – Itt a 8. évad előzetese

Búcsúzni készül mindenki kedvenc brooklyni rendőrcsapata. A Brooklyn 99: Nem százas körzet a közelgő 8. évaddal ér véget augusztus közepén. A sitcom pedig meg is kapta az első interjúkkal kevert előzetesét.

Noha tömérdek sorozatnak van komoly rajongói tábora manapság, Dan Goor (Parks and Recreation) és Michael Schur (The Office, The Good Place) nyomozós vígjátékát pár évvel ezelőtt konkrétan megmentették a fanok. Az eredetileg a Foxnál készülő Brooklyn 99 az 5. évad végével elköszönt volna a nézőktől.

A hatalmas rajongói nyomásra azonban a sorozatot szárnyai alá vette az NBC. Így Jake, Amy, Rosa, Charles, Terry és Captain Holt kalandjai még három évaddal bővülhettek.

Most azonban hivatalosan is itt a vég: augusztus 12-én érkezik a sitcom 8., egyben utolsó évada. A közelgő folytatáshoz érkezett is egy különleges előzetes. Ezúttal a szereplőgárda tagjai mesélnek röviden az elmúlt 8 évről, miközben azért néhány képbevágás erejéig az új felvonásba is belenézhetünk.

A záró etapban természetesen visszatérnek majd a jól ismert színészek: viszontlátjuk Andy Samberget, Melissa Fumerot, Terry Crews-t, Andre Baughert, Joe Lo Trugliot, és Stephanie Beatrizt. De az is szinte borítékolható, hogy a Ginát alakító Chelsea Peretti, valamint a Doug Judy-t megformáló Craig Robinson is felbukkan majd.

A többszörös Emmy- és Golden Globe-díjas sorozat a 99-es körzet rendőrkapitányságának életét mutatja be igen csak bájosan és humorosan. A nyomozók szakmai és magánéleti mindennapjaiba vezet be a Brooklyn 99, amelyet kétségkívül a színészgárda miatt ennyire élvezetes nézni.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés