Hírek

Kevin Costner távozik, az 5. évaddal véget ér a Yellowstone

Míg a Yellowstone hivatalosan is a végéhez közeledik, a Dutton-dinasztia története tovább folytatódhat.

A napokban érkezett a hír, hogy Kevin Costner, a széria sztárja, a posztklasszikus western egyik legnagyobb színészikonja otthagyja jelenleg is futó sikersorozatát, a Yellowstone-t, ezzel meg is pecsételve annak sorsát: az 5. évaddal ugyanis véget ér a Dutton-család jelenkori története – egyelőre. A rajongóknak azonban nincs oka az aggodalomra: már be is jelentették a televízióban és streamingen is egyaránt nagy népszerűségnek örvendő Yellowstone-univerzum következő etapját, az anyasorozat sequeljét.

Costner távozásának hátterében időbeosztási és logisztikai problémák állhatnak a híresztelések szerint,

mivel a színész több figyelmet kíván szentelni új grandiózus western projektjének – melynek egyszerre főszereplője, társírója, rendezője és producere is –, mint amennyi időt szánna a Yellowstone legújabb évadjának forgatására.

A jelenleg még cím nélküli folytatás cselekményéről és szereplőiről egyelőre nem sok mindent tudni: a korábbi híresztelések szerint Matthew McConaughey lenne a sorozat egyik főszereplője, a Yellowstone-ból ismerős színészgárda egy részével kiegészülve, a történet pedig a franchise-t életben tartó showrunner Taylor Sheridan felügyeletével a Dutton család kortárs idősíkon futó történetét folytatná valahonnan onnan, ahol a Yellowstone az 5. évaddal abbahagyja – nyilatkozta az egyik gyártó, a 101 Studios feje, David Glasser.

Az új széria a Dutton-dinasztia tagjainak több évszázados történetéről, montanai farmervállalkozásukról és a zord amerikai peremvidékről mesélő, több évszázadot is felölelő franchise további két sorozatához, az 1883-hoz és az 1923-hoz hasonlóan szintén a Paramount+-on és a Paramount Networkön debütál majd decemberben, egy hónappal a Yellowstone utolsó epizódjai után.

Magyarországon a széria a SkyShowtime-on érhető el.

A Yellowstone jelenleg az egyik legnépszerűbb televíziós sorozat: az immáron utolsó 5. évad 2022 novemberében futó első felének nyitányára 12,1 millió néző volt kíváncsi.

Nagy Eszter

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!