Hírek

Végre előzetest kapott Tim Miller és David Fincher animációs antológiasorozata – Love, Death & Robots

Minden értelemben brutális előzetest kapott a Love, Death & Robots. Tim Miller és David Fincher a Netflixnek készített felnőtteknek szóló animációs antológiasorozatot, az eredmény pedig csodálatosnak ígérkezik.

Hihetetlenül jó közös projekttel jött ki Tim Miller és David Fincher. Egy kizárólag felnőtt közönségnek szánt animációgyűjteményt álmodtak meg a Netflixre, amely különböző témákat különböző animációs formában és stílusban mutat majd be.

A Love, Death & Robots címen futó antológiasorozat mindegyik része 5 és 15 perc között mozog majd, és széles skálában fedi le az animáció típusait. Ráadásul nemcsak képi világában lesz felnőtteknek való, de olyan komoly és mély témákkal foglalkozik majd, mint a háború, a rasszizmus, az állam, illetve a robotika és a mesterséges intelligencia szülte állandó kérdések: a szabad akarat és az emberi természet.

Az író-rendező Tim Miller neve manapság összeforrt a Deadpoollal, illetve tőle érkezik a legújabb Terminátor-film is, amelynek már a címét is tudjuk. Ne felejtsük azonban, hogy karrierje elején két animációs rövidfilmet is készített, Aunt Luisa és Rockfish címen.

Hozzá jön producerként David Fincher, animációs alkotóként pedig több ország csapatai, akik filmvászonra viszik a történeteket.

A sorozat előzetese eszméletlen tömény, pörgős és megkapó, remélhetőleg a kész darabok is hasonló erővel hatnak majd.

A Love, Death & Robots március 15-én érkezik a Netflixre. Az ízig-vérig színes és eredeti alkotáson többek között magyar, francia, kanadai és koreai alkotók is dolgoztak.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com