Hírek

Végre előzetest kapott a Trainspotting 2, de még milyet!

t2-trainspotting Szűk három hónap, és érkezik a T2:Trainspotting címen futó Danny Boyle-klasszikus folytatása. Az előzetes alapján pedig nem csak a szereplők térnek vissza: ugyanaz a tempó, ugyanaz a rohanás és persze bonyodalmak sora úgy, hogy valamit még az életről is mond a film. Legyen már január vége!

Jó ideje a levegőben volt a hír, de eleinte nem sokat adtak rá, hogy Boyle 20 év után folytatást készítene a ’90-es évek egyik témájában legmeghatározóbb filmjéhez, a Trainspottinghoz (könyvkritika). Aztán idővel csak biztossá vált a dolog, ahogy az is, hogy a jól ismert arcok visszatérnek a nagyvászonra. A forgatókönyv pedig ezúttal is Irvine Welsh regényére épül, így a történetért sem kell igazán aggódnunk.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

Az előzetes eddig hozza minden elvárásunkat, méltó folytatásnak tűnik így elsőre. A színészgárda pedig tényleg ugyanaz: Ewan McGregor, Jonny Lee Miller, Robert Carlyle, Ewen Bremner, sőt, maga az író, Welsh is ismét elvállalt egy kisebb szerepet az alkotásban. Illetve, bár az IMDb szerint nem, de visszatér Kelly MacDonald is.

A történet értelemszerűen 20 év elteltével kapcsolódik be a mostanra felnőtt és megkomolyodott(?) edinburgh-i férfiak életébe.

A T2: Trainspotting 2017. január 27-én kerül a mozikba.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés