Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Hírek

Végre előzetest kapott a Trainspotting 2, de még milyet!

t2-trainspotting Szűk három hónap, és érkezik a T2:Trainspotting címen futó Danny Boyle-klasszikus folytatása. Az előzetes alapján pedig nem csak a szereplők térnek vissza: ugyanaz a tempó, ugyanaz a rohanás és persze bonyodalmak sora úgy, hogy valamit még az életről is mond a film. Legyen már január vége!

Jó ideje a levegőben volt a hír, de eleinte nem sokat adtak rá, hogy Boyle 20 év után folytatást készítene a ’90-es évek egyik témájában legmeghatározóbb filmjéhez, a Trainspottinghoz (könyvkritika). Aztán idővel csak biztossá vált a dolog, ahogy az is, hogy a jól ismert arcok visszatérnek a nagyvászonra. A forgatókönyv pedig ezúttal is Irvine Welsh regényére épül, így a történetért sem kell igazán aggódnunk.

Az előzetes eddig hozza minden elvárásunkat, méltó folytatásnak tűnik így elsőre. A színészgárda pedig tényleg ugyanaz: Ewan McGregor, Jonny Lee Miller, Robert Carlyle, Ewen Bremner, sőt, maga az író, Welsh is ismét elvállalt egy kisebb szerepet az alkotásban. Illetve, bár az IMDb szerint nem, de visszatér Kelly MacDonald is.

A történet értelemszerűen 20 év elteltével kapcsolódik be a mostanra felnőtt és megkomolyodott(?) edinburgh-i férfiak életébe.

A T2: Trainspotting 2017. január 27-én kerül a mozikba.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..