Hírek

Végre feltűnik Cooper ügynök!

Hangyányi teasert kapott a májusban érkező Twin Peaks-folytatás. Ismerős dallam, sötét és misztikus képek és mindenki kedvenc Cooper-ügynöke: ennyit kapunk egyelőre.

Már tűkön ülve várjuk, hogy a valaha készült egyik legjobb sorozat folytatódjon. A Twin Peaks méltán legendás alkotás, különleges atmoszférával, a bőrödbe ivódó zenével és olyan misztikussággal, amely David Lynch sajátja. És bár Mark Frost tavalyi előzménykönyve nem nyerte el a tetszésünket (kritika), piros betűs napként virít május 21-e a naptárunkban.

A 18 epizódos évadról azonban még mindig nagyon keveset tudunk. A készítők és szereplők sora összeállt, azonban a történetből gyakorlatilag semmilyen információt nem kaptunk eddig. Kétségtelen, hogy nagy fába vágta a fejszéjét Lynch és Frost, de ha csak fele olyan jóra is sikeredik az alkotás, mint az első sorozat, akkor már elégedettek lehetünk.

Az mindenképpen biztató, hogy a Cooper ügynököt alakító Kyle MacLachlan is visszatér megannyi nagy név oldalán. Az alábbi apró teaserben pedig láthatjuk is Coopert – noha éppen csak felbukkanni.

Avatar

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya