Hírek

Végre itt a Spectre hosszabb előzetese

Spectre-PosterKijött az új James Bond-film, a 007 Spectre – A Fantom visszatér című epizód első teljes hosszúságú előzetese. 

A két és fél percben sok minden felvillan: feltűnik Bond, akit immár negyedszerre alakít a filmvásznon Daniel Craig, a Ralph Fiennes által megformált M és a két Bond-lány, Monica Bellucci és végre Léa Seydoux is. A Nemzetbiztonsági Központ új vezetőjét, Max Denbigh-t alakító Andrew Scott és a korábbi beharangozóban csak árnyékba borultan látható Christoph Waltz is szerepet kap. Waltz Bond ellenfelét, Franz Oberhausert alakítja az új epizódban – érdekes, hogy a képeken mennyire hasonlít Daniel Craig-re, vajon ennek van jelentősége?

Kicsit többet láthatunk a mexikóvárosi, londoni és római helyszínekből. Bond új autója szépen veszi a kanyart, de felvonul egy bukfencező helikopter és egy kényszerleszálló kisrepülő is. A titokzatos Spectre szervezetről továbbra sem derül ki semmi.

A Sam Mendes rendezte Spectre középpontjában a kém gyerekkora és legelső küldetése áll. Mendes korábban elmondta: ebben a történetben bontakozik ki a Ralph Fiennes alakította M, a Naomie Harris által megformált Moneypenny és a Ben Whishaw játszotta Q karaktere is.

A 007-es ügynök kalandjairól szóló 24. hivatalos mozifilm világpremierjét október 26-án tartják Londonban. A magyar nézők november 5-től láthatják a filmet a mozikban. A korábbi teaser itt, a tévéreklám itt nézhető meg.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás. Újságíróként dolgozik több médiumnál. A Papírfény rovatot vezeti. [email protected]

Hirdetés

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés