Hírek

Végre itt a The Northman előzetese

Belenézhetünk Robert Eggers grandiózus viking drámájába, amelyben többek között olyan sztárok szerepelnek, mint Alexander Skarsgård, Nicole Kidman, Anya Taylor-Joy és Ethan Hawke. Itt az előzetes!

Tavasszal érkezik Robert Eggers látványos és hangulatos viking-filmje, amelyben a rendező felvonultatja Hollywood legnagyobb sztárjainak egy részét.

A klasszikus bosszútörténet fókuszában Alexander Skarsgård áll majd.

A véres és erőszakos történet elején még gyerekként ismerjük majd meg a színész karakterét, Amlethet. A viking királyságot vezető Ethan Hawke és Nicole Kidman fia egész életében arra készült, hogy egy nap majd átvegye apja helyét népük élén. A sors és a Claes Bang megformálta Fjölnir azonban közbeszólnak.

Már felnőve és évtizedekig szövögetve a bosszút, Amleth visszatér szülőföldjére, hogy megbosszulja Fjölnirt és kiszabadítsa fogságban tartott anyját. A dolgok persze nem ennyire egyszerűek: ahogy a most megjelent előzetesben is láthatjuk, a karakter egy ideig szolgaként vagy fogolyként él. Itt ismerkedik meg Anya Taylor-Joy figurájával.

A már így is impozáns szereplőgárdát egészíti ki Willem Dafoe, Björk, Kate Dickie, Ralph Ineson és a Trónok harca hegyét alakító Hafþór Júlíus Björnsson.

A rendezői székben a Cannes- és Sundance-díjas Robert Eggers foglal helyet, akitől korábban A világítótornyot és A boszorkányt is láthattuk. Szokásához híven pedig a The Northman forgatókönyvének írását sem adta ki a kezei közül.

A The Northman várhatóan áprilisban kerül majd a mozikba.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com